[]

Yurtdışından anadolu'ya gelirken bağlantılı uçuşta gümrük nerede?

Yurtdışından anadoludaki bir şehre gelirken bağlantılı uçuş varsa bagajlar nasıl gidiyor? Normalde atatürk havalimanında hemen çıkış kapısının orada gümrük var biliyorsunuz ama bağlantılı iç hat uçuşunuz varsa bagajları alıp tekrar iç hat terminalinden teslim mi ediyorsunuz yoksa otomatik mi gidiyor?

otomatik gidiyorsa o zaman bagajlar gümrüğe tabi tutulmamış mı oluyor? çünkü son varış noktasına iç hat uçuşuyla gittiğiniz için orada zaten gümrük olmayacak


 
iç hat aktarmada birlikte geldiğiniz diğer iç hat yolcularından farklı bir yerden alıyorsunuz bagajı, bagajı alıp yine gümrükten geçiyorsunuz böylece.


  • ocanal  (28.08.17 15:55:35) 
Varis noktaniz havalimaninda gümrük olup olmadigina bagli. Varis noktasinda gümrük yoksa, dis hatlardan cikarken bagajlariniz alip iç hatlarda tekrar yazdiriyorsunuz, aksi halde, varis noktasinda sizi iç hatlar terminalinden alip dis hatlar varisa götürüyorlar, bagajiniza orada kavusuyorsunuz. Gümrüklü havalimanlarinin listesini Skylife dergisinin son sayfasinda ya da THY sitesinde bulabilirsiniz. Kalkis havalimaninda da söylerler zaten size, bagajinizi suradan alacaksiniz diye.


  • pinocchio  (28.08.17 17:21:53 ~ 17:23:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.