[]

filiz akerin vatan şaşmazı öldürmesi hakkında neler düşünüyorsunuz?

filiz akerin vatan şaşmazı öldürmesi hakkında neler düşünüyorsunuz?

kimisi vatan şaşmaz karısını aldatıyor o yüzden o otel odasındaydı diyor kimisi vatan şaşmaz filiz akerle ilişkisini bitirmişti ama kadın saplantılı şekilde aşıktı vatan o odaya ilişkiyi bitirmeyi konuşmaya gitti ama öldürüldü diyor her kafadan bir ses çıkıyor sizler neler diyorsunuz?

www.mynet.com

www.mynet.com

www.mynet.com

www.mynet.com

www.mynet.com

www.mynet.com

sanırım vatan şaşmaz konusuna bu link son noktayı kouyuyor belki tam bir jigolo değil ama net bir şekilde kadının parasını yemiş bunca haksızca ölen varken zaten ona bu kadar medyanın yer vermesi ayıp ama medya şovu sever bu herifte şov dünyasının içindeydi ve medya kendi unsuru olan bir piyonu oldukça uzatarak haber yaptı

www.msn.com

medyadan bir suru gazeteci arkadasi olup sevilen, yakislikli oldugu icin seri katil bile olsa onun önune yatacak binlerce kadinin olmasi, sosyetik cevrenin desteklemesiyle surekli savunulan adam. sonucta dolandiricilik yapmis.
sen kadina ev alacagim vadiyle paralar al sonra tekrardan forex icin milyar iste o parayi da batir. kadin borclarini ödemek icin geyri menkullarini satsin. evler cok ucuza bir bankaciya gitsin o banka muduru de vatan sasmaz'in arkadasi olsun.
kadin borc verdigi parasini geri istediginde oyala . zamaninda kadindan paralar koparmak icin duygu sömurusu yapip kadini kandir parani alinca ben evleniyorum diye tekmeyi at sonra da kadin suclu olsun..
kadin öldurmekle iyi yapmis demiyorum. cinayet cinayettir ama bu is öyle kiskanclik filan degil resmen dolandiriciliga giriyor . medya gercekleri yazamaz zaten ama istemeye istemeye artik bazi gercekleri yazmaya basladilar.
bu adam unlu olup medyatik cevresi ve yakisikliliyla epey insani etkilemis bu kadini da dolandirmis. ikiside berbat. ikisiinde cevresi berbat.
birtek vatan sasmazin simdiki hamile esi ve dogacak bebegine acidim . onlarin sucu gunahi yok.
sonucta iki insanin ölumu uzuntu verici. birde anneye uzuldum evlat acisi zor.

dora ercan
şükela: tümü | bugün «/2
televizyona çıktığında teyzesi filiz aker'in vatan şaşmaz'a duyduğu tek taraflı aşk yüzünden vatan şaşmaz'ı öldürdüğünü ve teyzesinin psikolojik sorunları olduğunu söylemişti. parasal konulara pek değinmemişti. ama son iki gündür filiz aker'i tanıyan herkes vatan şaşmazın filiz aker'i dolandırdığını, en az iki buçuk trilyon parasının gittiğini, bunların dışında da vatan'a daha önceden de büyük para yardımları yaptığını söylüyorlar. hatta psikolojik sorunlarını olmadığını gayet normal bir kadın olduğunu diyenler bile var. bilmiyorum bana çok şüpheli geldi bu kız. her şeyden haberi olan bir yeğenin bu tarz bir olaydan haberi olmaması imkansız. ayrıca annesi eda eren' de vatan'ın paraya ihtiyacı olmadığını falan söylemesi çok enteresan yani. dora'nın dediğine göre vatan ile de araları bayağı iyiymiş. zaten 3 gün önce de berabermişler. yani cinayetin üzerinden 24 saat geçmeden daha yaralar çok tazeyken televizyonlara çıkıp cinayetin neden işlendiği konusunda bu kadar net olmak ve cinayeti tek bir yöne çekmek bana pek normal gelmedi.

www.hurriyet.com.tr

İşte Vatan Şaşmaz'ın açıklamalarından satır başları...

-Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez baraber yaşamaya devam ederdim. Ben de eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Artık 20'li yaşlarda da değiliz. Ben 41 yaşındayım, eşim 38. Belli bir yaştan sonra evlenmenin bir esprisi kalmıyor. Önemli olan aile olabilmek.

-Eşimle evlilik sözleşmesi yaptık. Biz ne kadar bir aile de olsak herkes bir birey… Herkesin kendi yatırımları ve kendi devam ettirdiği kazanımları var. Ben onun haklarını da korumak için evlilik sözleşmesi istedim. Eşim köklü bir aileden geliyor, onun da varlıkları var. Onun da kendi haklarını koruması için ben özellikle evlilik sözleşmesi istedim. Eşim evlilik sözleşmesini teklif ettiğimde bozulmadı. Ben ona bunun gerekliliğini anlattım.

BU SES KAYDI FİNALİ YAPMIŞ ADAM BÜTÜN GERÇEKLERİ ANLATIYOR

Filiz Aker'in ağabeyi Sümer Bayer Beyaz TV'ye sarsıcı açıklamalar yaptı. Vatan Şaşmaz'ın kardeşi Filiz Aker'i dolandırdığını söyledi.
Filiz Aker'in ağabeyi Sümer Bayer gündeme bomba gibi açıklamalarda buludu. Kız kardeşine kumpas kurulduğunu, kardeşinin dolandırıldığını söyleyen Sümer Bayer Vatan Şaşmaz ve Sevliay Öztürk tarafından kız kardeşinin dolandırıldığını ifade etti.

www.sadecehaber.com

bu da bonus

www.milliyet.com.tr

 
Hicbir sey +1. Ayrintilar beni ilgilendirmiyor. Ulkenin herhangi bir yerinde her gun benzerleri yasanan siradan bir olay.


  • murakami  (28.08.17 03:30:46) 
Vatan şaşmaz hükümete yakın duran biriydi. Birkaç defa cumhurbaşkanının davetine icabet etti diye hatırlıyorum. Ayrıca evliymiş. Bir otel odasında Vatan Şaşmaz'ın ve bir kadının cesetlerinin bulunmuş olması olayı illa kadının veya adamın üzerinden olmuş gibi algılamayı gerektirmez. Nihayet 2 ölü ve bir silah var. Bu olayda ciddi boyutlar olabileceği düşüncesi elimde olmadan çok baskın geliyor. Nedense kadının adamı vurduğuna ya da adamın kadını vurmuş olabileceğine inanmıyorum. 3. şahıs varmış gibi hissediyorum. Ama neye dayanıyorum? Hiç bilmiyorum.


  • yaren  (28.08.17 04:11:40) 
sıradan adli bir olay.

kadının silahlara ve şaşmaz'a olan ilgisi kesin. ruh sağlığının durumu da bazı fotoğraflarından okunuyor kanımca. evlilik sonrası ilişki sürüyor muydu bunu bilemeyiz ama belli ki şaşmaz ilişkiyi reddetmiş ya da var olanı bitirme kararı almış.
  • zgrydn  (28.08.17 08:09:20) 
kadın şiddetinin ve takıntısının bir tezahürü olarak görüyorum. yazık oldu sırtından vurulan adama.


  • dafuq  (28.08.17 10:57:06) 
Benim de böyle takıntılı baş belam var,benden yaklaşık olarak 10 yaş küçük,dün bu haberi görünce inşallah ilham almaz dedim.


  • essoist  (28.08.17 10:58:31) 
Banane abi.


  • stavro  (28.08.17 11:59:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.