(3)
Araç Muayenesi Geçerse
Selamlar. Aracın muayenesi Pazartesi doluyor. Randevu alayım dedim taa bayram sonrası 9 Eylül'e veriyor. İşin kötüsü bayramda da uzun yol yapıcaz. Polis çevirmesinde yakalanırsak ilk seferde hemen bağlıyorlar mı aracı yoksa cezayla kurtarır mıyım?
Selamlar.
Aracın muayenesi Pazartesi doluyor. Randevu alayım dedim taa bayram sonrası 9 Eylül'e veriyor. İşin kötüsü bayramda da uzun yol yapıcaz.
Polis çevirmesinde yakalanırsak ilk seferde hemen bağlıyorlar mı aracı yoksa cezayla kurtarır mıyım?
0
aradaki uzaklik (
27.08.17)
81 tl gibi bir cezasi var, baglama yok
0
randevu kagidini yaninda gezdir. muhtemelen yirtarsin.
0
polis durdurup kontrol etmezse birşey olmuyor kardeşim. fakat aracın muayene süresi 2 yıldan fazla olduysa orada bir miktar ceza alıyorlar.
kaldı ki polis durdurup kontrol etse bile aracı bağlamaz. ceza yazar, iyisine denk gelirsen ceza da yazmaz. bir iki nasihat eder gönderir :)
0