[]

Online alışveriş hk.

Merhaba,

Sporthink diye bir firma var. N11.com'da denk geldik. Almak istediğim Levis mağazasa 300 lirayken burada 100 lira. N11 yorumları gayet iyi. Mağaza puanı yüzde 96.

Sormak istediklerim şöyle;

1. Alışveriş yapan var mı?
2. Ürünler orjinal midir?
3. Nasıl böyle fiyat farkı oluyor?

Not: Kışın kampanya varken aynı ürünü 160 liraya Boyner'den almıştım.

Teşekkür ederim.

 
Levis lee gibi urunlerın sahtesi cok olur. Eğer çok fazla urun donusu yoksa o fiyata mucize bence.


  • binder dandet  (27.08.17 20:34:23) 
Sporthink'in çakma satacağını sanmıyorum.
Bu bildiğimiz hummel vs mağazaların da türkiye'deki distribütörü. Mağaza zincirleri gayet yaygın yani. Olabilir o yüzden

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (27.08.17 20:41:01) 
Kendi online sitesinde de bir sürü ürün var. Oradan da bakabilirsin


  • neysene  (28.08.17 04:37:37) 
Ürün çok ürün var o sıkıntı değil, ürünün orjinal olup olmaması merak konusu :)


  • makarnacanavari  (28.08.17 16:33:14) 
asla alışveriş yapılmaması gereken bir yer. Ayakkabı aldım. Ufak geldi ve asla iade edemiyorsunuz. Paranızla rezil oluyorsunuz. kesinlikle uzak durun.


  • kadıoğlu  (04.12.20 12:12:39) 
Yıllardır alışveriş yaptığım site, İzmirde 13 adet mağazası mevcut olup sosyal platformlar üzerinde de mağazaları mevcuttur. Orijinal ürünleri çok uygun fiyatla satın alabilirsiniz. Güvenilir firmadır.


  • karlfiliz  (19.02.21 15:27:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.