[]

Kediyle 6 saatlik araba yolculugu?

Nelere dikkat edelim? En ince ayrintisina kadar.




 
bizimkine ne ilac veriyoruz ne bir sey.
kendini kilitliyor 7 saat. arada cikartsak bile ne su iciyor ne mama yiyor.

arkadaslarim kedileri icin uyutucu ilac aliyor vet'ten. kedinin karakterine de bagli ama genelde kendilerini kilitliyorlar uzun yolda aracta.
  • cedex  (27.08.17 18:55:33) 
biz ilk yolculuğumuzu tavsiye edildiği için sedatif ilaç ile yapmıştık. hayvan gereksiz yere sersemledi ve bu sersemlikten dolayı rahatsız oldu. sonraki yolculuklarımızda ilaç kullanmadık. normalde de çok yumuşak huylu bir kedi olduğu için ilaç kullanmayınca çok daha keyifli ve güzel yolculuklar yapabildik. iyice alıştı zaten arka koltuğa kutusunu koyuyoruz. genellikle içine girip oturuyor. arada camın önünden geçen kamyonları vb. de izlediği oldu. yine arkada yolcu koltuğunun arkasına gelen boşlukta kum kabı ve bir miktar kumu var. genellikle ilk bir saat içinde o kum heyecandan kullanılıyor. garanti olsun diye kutusunun içine de yaşlılar için kullanılan emici yatak bezlerinden seriyoruz (eczanelerde var) sonrasında gayet rahat. ancak yolculuk sürecince ne su içiyor ne de yemek yiyor. yolculuk 12 saati geçmemeli. bir de arka koltuğa tüylerden dolayı bez sermek lazım eğer çok tüylü ve döküyorsa.


  • yalanci mesih  (27.08.17 19:23:45 ~ 19:28:45) 
Biz 6 saatlik yolculuk öncesi ve sonrası da dahil şunları yaptık.
Yola çıkmadan 2 saat önce su ve mama kesildi.
Yolculuk boyunca sadece arada ödül mamasından 2 parça verildi ve biraz su içirdik.
Bu yukarıdakiler kusmasın diye yapıldı. Kusarsa daha da huzursuz olur diye yolculukta.
Kafeste yaşlılar için emici bez vardı eğer tuvaletini yaparsa hemen değiştirmek ve pislik içinde yoka devam etmesin diye.
Son iki saat çantasından çıkardık ve kucağımızda uyudu sadece. Tırlar veya gürültülü bir araç geçerse huzursuzlaşıyordu ama kımıldamadı pek. Yolculuk bitip eve varınca yine yaklaşık 1 saat mama ve su vermedik.
Sonrasında kendi yemeğe başladı zaten.
Araba da ne soğuk, ne sıcaktı. Az da olsa hiç cam açılmadı.
Bir molamızda bizimle çantasında dışarı çıktı ve kahvemize eşlik etti o kadar :)
  • dijalli  (27.08.17 19:45:26) 
kediden kediye değişiyor hepsinin huyu farklı.

eski kedimiz ön konsola yatar ayaklarını da geri uzatır takılırdı. şimdiki sürekli miyavlıyor, kutusunun dışındaylen sürekli birinin kontrol altında tutması gerekiyor pedal altına falan girmesin diye.

tavsiyem 2 saatten daha uzun molasız kalmayın. molalarda çocuğa su ve mama verin az da olsa. kutusunun altına zemin bezleri oluyor bebekler için ondan serin.
  • yuto  (27.08.17 22:48:11) 
kediden kediye degisir. persembe gunu istanbul izmir yaptik. kum kabini arabanin arka da yere koydum. butun arka koltuga ve yere eski carsaf serdim tuyleri yapisiyor. ilk 1 saat kafesinde durdu, esimde yaninda oturdu. daha sonra kafesinin ustunu actik oyle devam etti. her saat benzinlikte durdum su verdik mama verdik ama yemedi. kumuna koyduk bir sey de yapmadi. yolun geri kalanini arka koltuk ta oturarak gecirdi hic sorun yasamadik. ki dunyanin en korkak kedisidir kendisi


  • oscar  (27.08.17 22:53:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.