[]

Ev tipi otomatik saksı sulama şeysi

9 gün evde olmayacağım, terasta duran bitkilerim için acil bir sulama yöntemi geliştirmem gerek. evde damacanam ve onlarca şişem var. şişeleri doldurup toprağa gömme olayı üç dört gün idare eder gibi geldi.

damacanayı nasıl oyuna dahil edebilirim? tavsiyelere açığım.


 
Benim aklıma serum geldi ama çalışır mı bilemiyorum. Şişenin kapağını 3-4mm hortum geçecek şekilde delip silikonla sızdırmazlığı sağlarsınız bi ucunu da toprağa sokarsınız şişe ters bi biçimde sular ama ne kadar sürer bilmiyorum. Belki 10 saatte biter. 3-4 mm kalın olur bu iş için hortum çıkışına nozul takılabilir. Bu durumda toprakla temas etmemesi nozulun tıkanmaması için daha faydalı olur


  • Nature Works  (26.08.17 14:50:49) 
Damacanayi bitkilerin tutundugu toprak seviyesinin üzerinde bir yere koy. Eski pamuklu bir tshirti ince uzun parcalar seklinde kes.

Bu uzun parcanin bir ucunu damacanaya sok diger ucunu bitkiye bagla..

.......

Ya da ugrasmayi seversen damacananin tabana yakin yan yuzeyine isittigin ince uclu bir tornavida ile delik ac.

Serum setinin ucunu actigin bu deliğe gecir. Etrafini guzelce slikonla. Sonra diger ucu bitkiye koy. En düşük ayara getir.
  • fazla silgisi olan var mi  (26.08.17 14:52:28) 
bir adet serum. bir adet infüzyon seti. infüzyon setini iyice kısarsan çok çok yavaş su akışı alabilirsin.


  • Tears of Devil  (26.08.17 14:54:17) 
Ben 3 hafta bıraktım. Gitmeden ölümüne suladım. Sonra her saksının altına genişçe bir kap koyup içilerini suyla doldurdum. Geldiğimde coşmuşlardı. Ama balkonda ve gölgedelerdi tabii.


  • medre  (26.08.17 16:20:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.