[]

Schengen Vizesi

Dear passengers welcome on board,

Son iki yılda 3 kez Schengen vizesi almışlığım, 4 kez Schengen bölgesine giriş çıkış yapmışlığım olmasına rağmen son başvuruda Avusturya uçak biletinin tarihleri kadar vize verdi ancak. Vize konusunda daha esnek ülke olan ülkeler hangileridir acaba? Başvursam direk 1 yıl vizeyi verseler ne güzel olmaz mı? Her seferinde 60 70 Euro başvuru ücreti, vize merkezi ücreti, belgeleri toplaması falan baya can sıkıcı oluyor. (vize başvurusu İngiltere'den yapılacak)

Var mıdır yok ben İtalya'ya başvurdum 1 yıl verdiler, İspanya'ya başvurdum 5 yıl verdiler falan diyen?

 
Ingiltere'den Fransa'ya Schengen icin basvuran arkadasim 5 yillik almisti en son.


  • crown  (26.08.17 13:05:53) 
idata italya 1 yıl. 3 ay önce


  • tukenmez adam  (26.08.17 13:31:04) 
mayis ayinda italyaya basvurdum 1 yillik verdi, 4 yil once letonya da 1 yillik verdi. benim 8 veya 9. sengenim sanirim. gecerli bir amerika vizem de var 8 yili kaldi gecerliliginin. oncesinde bi de 6 aylik ingiltere vizem var. onceki vizelerinin durumuna ve tabii ki calisma hayatinin surekliligine ve maasina da oldukca bagli verdikleri vizenin suresi.


  • in vino veritas  (26.08.17 13:54:10) 
Avusturya benimkilere 5 yillik verdi en son. ondan once 3,2,1 yillik seklindeydi:))

Surekli ayni ulkeden basvuru yapmak daha iyi ve uzun sureli olarak sizin istemeniz lazim. Yani formda uzun sureli talep etmezseniz zaten vermezler kafalarina gore. Bir de bu aralar cok zor veriyor avusturya, tr ile o kadar gerginlige en aZindan cek cum gibi "otelden onay" vb gibi aptal saptal seyler istemeden veriyor.
  • kuehles blondes  (26.08.17 13:55:14) 
bu arada simdi gordum, ingiltere sengen bolgesine dahil degil, sen ingiltere vizesine basvuracaksin o farkli bir sey. o zaten verirse kafadan 6 aylik veriyor ilk basvuruda.

edit: ingiltere'de baska bir ulkeye mi sengen basvurusu yapacaksin yoksa basvuruyu ingiltere'ye mi yapacaksin anlamadim ama gerekli bilgiler yukaridadir :)
  • in vino veritas  (26.08.17 13:55:51 ~ 13:58:07) 
Vize başvurusunu İngiltere'den yapacağım :) Cevaplar için teşekkürler.


  • tarnum  (26.08.17 14:19:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.