[]

yağmurlu, kapalı havaları sevmek, sevmeyi bırak hasta olmak neye delalettir?

var mı böyle bir şey? ben yağmurlu, kapalı, soğuk havaya bayılıyorum, şundan kaynaklanıyor diyebileceğiniz bir şey var mı? bu arada iyiyim yani öyle bunalım falan değil:)




 
ben normalde kapalı havaları çok sevmezken, nedense bu aralar çok seviyorum, yağmur yağsın diye bekliyorum, içimde keyifli bir hüzün var, hüznümden keyif alıyorum ve hava da yardımcı oluyor.. ve kesinlikle çok mutluyum bu ara hem de hiç olmadığım kadar uzun zamandır.. belki sen de hüznünden keyif alanlardansındır? Bir de artık yazlar acaip sıcak ve kuru geçmeye başladı, insan güneşin altında bir şey yapmak istemiyor şehir hayatında, kışın sanki daha fazla seçenek var yapacak, eğlenecek.. Belki de bu yuzdendir.. Ama genel olarak öyleyse, yani her zaman o zaman belki daha farklı bir yorum yapılabilir...


  • gaea  (25.01.10 21:38:08) 
hmm mesela okumayı seven bir insansan kapalı hava her zaman bunu destekler. hava cıvıl cıvılken dikkatini dağıtacak çok şey vardır; kuş cıvıltısı, dışarda oynayan çocukların sesi hatta perdelerden içeri giren güneş ışığı filan. evde durdukça böyle havalarda iyice bunalım yaparsın olmaman gereken bir yerdeymişsin gibi. evcimensen, asosyalsen ya da içine kapanık ve kendi başına bir şeyler yapmayı seven diyelim, kapalı ve kasvetli havaları seversin gayet.


  • peki  (25.01.10 21:40:29) 
Ruh güzelliğine, yaratıcılığa ve üstün zekaya delalettir; dert etmeyiniz.
Not: Bu arada ben de yağmurlu ve kapalı havaları severim.

  • o midas  (25.01.10 21:40:50) 
ben de çok severim. ama hep severim yani oyle şimdi seviyorum seneye sevmeyeyim gibi değil. o yuzden normal oldugunu düşünüyorum. depresif falan değilsiniz yani üzülmeyin.


  • likeinme  (25.01.10 21:52:29) 
ben de kendimi bildim bileli yağmurlu kapalı soğuk havaları severim ve bunun da bir nedeni yok. ille de bir sebep arıyorsan yamurlu kapalı ve soğuk havalar daha güzeldir...


  • cedric  (25.01.10 22:26:44) 
off hele hava böyle iyice kapalı olucak ama yağmur yağmıyacak ya da yağacak, böyle muhteşem bi hava nasıl sevilmez? ama fazla kar yağmasın acayip trafik oluyor, o yüzden sevmiyorum.


  • vurursa gol olur  (26.01.10 08:43:58) 
güneşi sıcağı sevmemeye dayanıyor belki.Ben kışı ve yağmurlu havaları severim sıcağa gelemem.Güneş gördü mü içim kapanır zaman zaman.
Çok mutlu oluyorum öyle böyle değil, evimde çayla filmle battaniyeyle falan oturmak.
Gezeksem eğer bunalmadan sıkılmadan gezebilmek...
Belki atalarının geldiği topraklar böyle iklime sahiptir genel olarak, genetik olarak öyle ortama uygunsundur.Bilemiyorum.Ben kafkas kökenliyim, güneş bana hiç iyi gelmiyor.
İngiltere'nin Kanada'nın iklimi bana göre, güneş de zaman zaman iyi ama nisan ayının güneşi kadar, yakmayan cinsten.
  • urasil  (26.01.10 14:16:58 ~ 14:18:50) 
insanların kış depresyonu dediği şeyi her sene yaşayan ama yazın yaşayan bi insan olarak, yalnız değilsin en azından demek istiyorum. kışın yaşanan kapalı, gri havalarda huzur bulan, güneşli yaz günlerini eve kapanarak geçiren bi insan olarak da zevklerimizle barışık olmamızı öneriyorum.


  • cereal killer  (26.01.10 17:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.