[]

turk telekom bakiyemi yedi ( mi)?

gunaydin gencler,
sabah sabah sinirimi ziplatan bi olay ile ilgili fikrinize ihtiyacim var, soyle ki:
turk telekom on numara paket denen faturasiz tarife kullaniyorum, 45 tl karsiliginda 600 dk, 10 gb internet..
dun gece 5 tl bakiyem vardi, 12 den sonra otomatik paket yenilemesi icin 40 tl yukledim, net kapali halde yattim, sabah bir kalktim ki ne goreyim , bakiyem sifirlanmis ama paket yenilenmemis, call center i aradim " ne oldu benim 45 tl'ye" diye, "valla bir yer icin kesilmis ama ne icin kesildigini su an goremiyoruz daha sonra arayin" diyorlar...
daha once bir kez daha basima geldi ama yine makul bir aciklama yapmamislarsi, bu iki oldu, bildigin rezalet gibi rezalet yani..
simdi, soru su
ne olmus olabilir, daha once basina telekom da ya da baska hatta boyle birsey gelen var mi?
not: herhangi bir ucretli applikasyon ya da kesinti yapilabilecek bir sey kullanmadim, ayrica bazen izlenen videolar icin aninda degilde daha sonra mb kesintisi oluyor ama son 3/4 gunde oyle buyuk bir video falan da izlemedim, en son bakiyem de 3/4 gundur 500 mb civarindaydi..
ne oldu, nasil oldu ki acaba:((

 
Kampnya için çekilmiş fakat daha tanımlanmamış olabilir. Ya da tanımlanmıştur fakat sistemde yenilendiği gözükmüyordur


  • neysene  (26.08.17 10:19:54) 
Online işlem merkezinde görünmüyor mu nereye harcandığı? Sanırım gece wifi'ya bağlıydınız o tutarın internete harcanmış olması beklenmiyor. Yine de veri kullanımından bir kontrol edin ve Avea'ya telefon üzerinden değilde mail ile açıklayıcı bir yazı ile ulaşın.


  • atom karincanin torunu  (26.08.17 12:26:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.