[]

Eve hırsız girdi

Az önce oda kapımın açılmasıyla uyandım , hırsızda tepki vermemle aniden dış kapıdan kaçtı . ilk kez böyle bişey başıma geldi şuan titriyor ellerim sizce bundan ne yapmalı evde tek kalıyorum . bu arada evin konumu merkezi zeytinburnu bölgesinde ve suan kontrol ettiğimde 1.500 tl lık bilgisayarımı çalmış şerefsiz




 
Polis cagir ne olduysa anlat, tutanak tutsunlar. Adamin yuzunu gorduysen anlatirsin esgali. Sakin ol. Gecmis olsun.


  • baldur2  (26.08.17 07:10:07) 
gecmis olsun, polis cagirmaniz lazim. belki etraftaki kameralardan bir tanesine takilmistir hirsiz.

son olarak caninizi sikmayin, cana gelecegine mala gelsin..
  • ubi dubium ibi libertas  (26.08.17 08:15:20) 
Canınıza zeval gelmedi. Korkuyla size de zarar verebilirdi hırsız. Geçmiş olsun. Mal bu alınır.


  • farabi  (26.08.17 08:16:04) 
Tabii polis çağırın da çok da ümidiniz olmasın. Bi kere bilgisayar gitti, adamı da eğer gelen polisler rıza baba'nın ekibi falan değilse hırsızı da unutun. Bırakın eşgali falan, kabak gibi kamera görüntülerini verdiğimiz hırsızlardan ağustos 2014'ten beri ses seda yok. 3 yıl oldu 3 yıl.

Size zarar vermediğine şükredin, yalnız olduğunuzu anlayıp size de saldırabilirdi.

5 10 liralık alarmlar var, kapı pencere açılınca ciyak ciyak ötüyor. Ondan takın kapıya, caydırıcı olur.
  • kibritsuyu  (26.08.17 08:29:15) 
Geçmiş olsun.

Aynı vakayı 2012'de yaşadım. Adam/kadın kapıyı açtı uyandın sesli tepki verdim ve hırsız 2. kat balkonundan atladı gitti. Fotoğraf makinem gitmişti. Daha dün gibi aklımda inanılmaz bir korku seni anlayabiliyorum. Bu olaydan 1 sene önce de 2 bilgisayara çalındı evden polis çağırdık hiç bir şey yapmadı. Yalandan parmak izi aldı evde dart vardı onu oynadı kendi kendine. Hatta bizi azarladı kapıyı neden kilitlemiyorsunuz vb. telkinlerde bulundu byuna. Tabi bu tecrübeyi edindikten sonra ikinci de polis çağırmadık. Çünkü bir halta yaramıyor.


Bu arada nereden girdiğini fln tespit etmeye çalış, oraya önlem al, olabildiğince komşulara duyur herkes uyanık olsun en azından. Yine görüntü olsun hırsız "bu mallar polis çağırmayı da bilmiyor heralde ben buraya bidaha geleyim" diye düşünmesin istiyorsan polis çağır iki dönsün gitsin.


Tekrar geçmiş olsun
  • mkrk  (26.08.17 09:15:42) 
Sigorta yoksa polis hiç uğraşmıyor bile, sigorta varsa paranızı alın diye evrak işi yapıyor. Ben uğraşırım, boş vaktim çok demiyorsanız, boş yere evi kirletmeyin...

Nasıl girdiğini tespit etmeye çalışıp, önlem almaya çalışın.


.
  • kartallar yuksek ucar  (26.08.17 10:26:15) 
geçmiş olsun


  • since1907  (26.08.17 10:46:37) 
15 temmuzdan sonra fetoculari atmak.icin onbinlerce hirsiz ve gaspci serbest kaldi. Dün çıkan khk ile 10 bin suclu serbest kalacak.

Güvenlik önlemlerinizi arttırın.

Geçmiş olsun.
  • intern in the house  (26.08.17 11:09:06) 
ilginiz için hepinize teşekkürler arkadaşlar iyi ki varsınız ; bu ülkede adalete olan inancım kalmadığı için polisi aramadım , istesem alt katta tesktil dükkanı var kameradan eşgalinin belirleriz de sonra salıverirler diye uğraşmak istemiyorum en iyisi kendi önlemini kendin almak .


  • nivoandmira  (26.08.17 11:34:53) 
geçmiş olsun, hazır kamera da varmış, peşine düş bence


  • gazozailacatmauzmani  (26.08.17 11:39:27) 
En yakın polis karakoluna gidip durumu bildir. Eve olay yeri tespit ekibi yollayacaklar. Sonra tekrar karakola gidip ifade vereceksin. İfadeden bir nüsha da sana verecekler. Giderken, çalınan malların varsa faturası, imei no., seri no vs de yanında olsun.
Bu işlemi mutlaka yap. Lanet olsun deme. Boşverme.
İşlem yaptır ki istatistiklere +1 olarak girsin.
Herkes boşverirse her gün hırsızlıktan, gasptan yaşanmaz hale gelen şehirde Devlet tedbir almak için kılını kıpırdatmaz.
Her vatandaş şikayetini gerekli yerlere iletecek ki Devlet üzerinde baskı oluşsun.
Bu senin sosyal sorumluluğun.

Bu arada geçmiş olsun. Çok uygun fiyatlara, alarmlı hareket sensörleri, kapı pencere alarmları var. Alıp kullanmanı tavsiye ederim.
  • oguz altun  (26.08.17 13:00:19) 
Geçmiş olsun. Evde biri varken nasıl giriyorlar merak ediyorum? Kapıyı kilitleyip arkasında anahtarı bırakıyorum. Camlarda da kilit var. Ses çıkarmadan açmalarının imkanı var mı?


  • geçerkenugradım  (27.08.17 00:07:49) 
Teşekürler arkadaşlar tekrardan . yatarken genelde dış kapıyı kitlemiyorum , daire 1.kat olunca balkondan da girmiş olabilir


  • nivoandmira  (27.08.17 01:45:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.