[]

üniversitenin yaptığı hata, merkezi yerleştirme yatay geçişle ilgili

başvurduğum üniversite inanılmaz bi hata yapmış başvurduğum yer benim puanım 308.403 girmek istediğim yerin taban puanı 305 iken bu salaklar o yılın tavan puanı olan 308.870 i yazıp beni ret etmişler! bunu nasıl düzelttirebilirim.




 
zaten senin üniversiteyi kazandığın yılın taban puanını alıyorlar merkezi yatay geçişte.


  • lacrim  (26.08.17 01:16:42) 
rektörlüğe dilekçe yazacaksın.

koca bölüme 3 puanla mı dizilmişler bu arada??
  • nrmnm  (26.08.17 01:20:55) 
bölüme dilekçe yaz. daha doğrusu bölümün yatay geçiş komisyon başkanlığına. dilekçeyi yazıp yayma yalnız. komisyon başkanı kim ise (veya komisyona sekreterlik yapan asistan) onu bul ve durumunu evrakınla bir izah et bakalım n'olacak? hata yapacaklarını sanmam ama sen yine de neticeyi süreci yazarsın burdan.


  • fempusay  (26.08.17 01:30:25) 
ya ben buranın eski öğrencisiyim zaten puanım yetmese zamanında nasıl kazanmış olucam ki hakkaten dangalak bunlar. o yılın taban puanını yazacaklarına taban yerine tavan yazıp öyle reddetmişler beni.

bildiğin taban yerine tavan yazmışlar puanı yanlış yazmışlar o yılın.

puanlar taa 10 yıl öncenin puanı ondan böyle.
  • reachr  (26.08.17 01:38:14 ~ 01:39:33) 
yerleştiğin senenin taban puanının yazdığı çıktıyla birlikte yeni bir dilekçe yaz hemen, başvurduğun fakülte yeni bir yönetim kurul kararı alıp düzeltir hatasını diye düşünüyorum. kayıt süreleri dolmadan halletmeye çalış ki o açıdan sıkıntı çıkarmasınlar. sonuç alabilmek için hem öğrenci işleriyle, hem de yerleşmek istediğim bölüm sekreterliğiyle, bölüm başkanıyla falan kimi bulabiliyorsan görüş, durumu açıkla.


  • treamorg  (26.08.17 09:58:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.