[]

Bu mesele nasıl çözülür?

Arkadaşım 5 aylık evli, ramazan bayramında kocası benim ailemin yanına gidelim, kurbanda da seninkine gidelim demiş, o da kabul etmiş. Şimdi kurban bayramı zamanı gelince adam, "iki aileye de gidelim, ilk gün bize gidelim, evin tek erkek çocuğu benim, bensiz nasıl idare etsinler" falan demeye başlamış. Bi aile konya'da diğeri ise rize'de yani çok yorucu geçecek ikisine de gitseler. Arkadaşım da bencillik yaptığını anlatmaya çalışmış ama olay büyümüş, bana geldi oturuyoruz. Nasıl çözülür yahu bu, aklım bitti cidden.




 
bence şimdi suyuna gitsin, dediğini yapsın.

ardından bir sene boyunca burnundan getirsin. ne kadar güvenilmez ve sözünün eri olmayan bir insan olduğundan tut da, ne kadar ana kuzusu olduğuna dair. ardından da güzel bir nafaka ile bu işi bitirsin.

haydi geçmiş olsun.
  • 0111000001101001011011000110111101110100  (25.08.17 22:43:53) 
şimdi dediğini yapıp sonradan koz olarakk kullanmak +1

ama nafaka mafaka yok. allah bi yastıkta kocatsın.
  • klar  (25.08.17 22:51:00) 
İnanmasın, adam kendi ailesine götürüp kadının ailesine götürmeyecek, yorulduk uzak vs diyerek.
İlk önce kadın kendi ailesine gidilmesi şartıyla kabul etsin. Sonra kocasına su yapsın ben gelmiyorum sen git deyu

  • filipis  (25.08.17 23:15:30) 
Adam önce söz vermiş sonra caymış. Bi defa yaparsa adam hep dener bunu. Biliyorum çünkü bu dediklerini harfi harfine kuzenim yaşadı. (Ahaha tam kuzenim ekolü oldu)
Her neyse kızlar, direniyoruz. Söylesin ilk kendi ailesine gidilsin. Sonsuza dek oğullarıyla bayram kutşamayacaklar ya?

  • sydney  (25.08.17 23:27:25) 
Suyuna gitmesin, her sene aynı şeyi yapacak. Ilk gün benim aileme gidelim ne demek? Hayvana yardım edecekse ona göre plan yapacaktı. Ramazan'ı verecekti. O zaman seneye Ramazan'ı komple verecek. İlk kızın ailesine gidilecek. Asla taviz vermesin, arkası gelir. Tecrübe konuşuyor.


  • Lim5  (25.08.17 23:36:44) 
Adam üç kağıtçı, daha önceki bayramdan planlamıştır bunu. Bence burada en büyük sorun kadını aptal yerine koyması, fakat şunu yapsın demem zor. Kadın kabul etse, verdiği bu taviz daha fazlasına yol açacak, etmese huysuz, oyunbozan, aileye saygısız olacak. Böylece tatilleri ya yorucu ya da can sıkıcı geçecek. Bütün bunların nedeni de kaypak koca malesef..

Yine de evlilik uzlaşma gerektirir fikrinden hareketle, canını en az sıkacak alternatif hangisi ise ona yönelsin, bunu en iyi kendi tartar.
  • manuel mandalina  (26.08.17 00:06:20 ~ 00:07:13) 
Bence herkes kendi ailesine gitsin sorun da cozulsun.


  • allah yazdiysa bozsun  (26.08.17 00:52:16) 
öncelikle başına kakıp bunun tadını çıkartsın ama madem imkan var 2 sine de gitsinler


  • gazozailacatmauzmani  (26.08.17 11:58:58) 
adamı gömdünüz arkadşlar. "bana geldi oturuyoruz" demiş, mesajları okuyor muhtemelen.


  • güneyli çocuk  (26.08.17 12:03:42) 
İlk önce kadının ailesine gidilsin. Yoksa koca yine cayar muhtemelen.


  • reactionic  (26.08.17 13:03:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.