[]

Yağlı ciltler için yüz temizleme jelinin yüzü daha çok yağlandırması

Böyle bir şey olabilir mi ya?

En son yüzümü yıkayıp çıkıyorum duştan. İlk 1 saat ooohhh mis gibi kupkuru fakat sonrasında inanılmaz yağlanıyor özellikle burnum. Hiçbir şey kullanmayınca daha geç yağlanıyor resmen bunun sebebi ne? Nasıl bir şey kullanmalıyım?


 
Tonik olarak elma sirkesi kullanın ilk zamanlar yüzünüz yanabilir. Pamuğu hafif su ekleyin. Daha sonra alışınca sıkıntı olmuyor.


  • burchak  (25.08.17 17:55:35) 
yağlı cildi kurutmaya çalışmayın nemlendirmeye çalışın, yeteri kadar nemlenirse gereksiz yağlanmayacaktır. vücudunuzdaki diğer etkenlerin normal olduğunu düşünürsek tabi.


  • ofelia  (25.08.17 17:57:18) 
Bioderma Sebium kullan. Yüzüne pudra sür.


  • Lim5  (25.08.17 17:58:31) 
temizleme jeli temizler sadece, avene cleanance mat gibi bir nemlendirici sürerseniz banyodan sonra çıkmadan önce falan, daha iyi etki edecektir.


  • whoosie  (25.08.17 18:01:42) 
Kurutuyorsun, cildin kurudum telaşıyla, kendisini savunmak için daha fazla sebumu basıyor içerden, yağlı cildin olayı bu. Yağlı cilt ve nemli cilt aynı şey demek değil. Su bazlı, kesinlikle yağ bazlı olmayan hafif bi nemlendirici geç yıkadıktan sonra. Eskisi gibi yağlanmayacaktır muhtemelen.


  • gayda  (25.08.17 20:42:23) 
duşta yüz temizleme jeliyle yıka, duştan çıkınca bepanthol body lotion (mavi olanından) sür.
bahsettiğin sorun bende de oluyor bephantol sürmediğim zaman.

  • istanbul kanatlarimin altinda  (25.08.17 20:47:18) 
Kil maskesi yap haftada 1-2.
Maddi olarak zorlamayacaksa glam glow'un dışı siyah olan kil maskesi bebek gibi yapıyor. Sepholarda bulabilirsin.

  • kayranin kedisi  (25.08.17 22:56:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.