[]

derdini şey edim butonu mu ? yoksa sizde yaparmısınız böyle

www.sikayetvar.com




 
ben yapmazdım, şikayet edene de şaşırmazdı ama.


  • mezarkabul  (25.08.17 17:52:13) 
derdi şey etmek lazım. kapak açık değilse bu gramaj eksikliğinden bir şey olmaz. o kadar takıntılıysa alırken görmemiş mi, şişenin boşluğunu?


  • blue eyes white dragon  (25.08.17 17:52:17) 
Online siparişten geldiyse mesela ve elim boşsa bildiririm. Onlar benden 50 kuruş eksik alıyor mu? Hayır. Ama dükkandan görerek alıyorsam bunu almam, işin o kısmı biraz tuhaf.


  • manuel mandalina  (25.08.17 17:52:52 ~ 17:53:25) 
İnternet üzerinden değilde, "şikayetinizi lütfen yüz yüze bildirin" gibi bişey olsaydı bunu şikayet etmezdi.
İnsanların sanal alemdeki rahatlığı ve gizliliği kullanarak fazla işgüzar olmaları, bence tam bir derdini sikeyim durumu.

  • etna  (25.08.17 18:03:58) 
Böyle şeyler denetim mekanizması gibi bir şey işte. Bu adamları susturursak biz tüketicilere mi yarayacak? Hayır tabii ki. Ki bu adamdan rahatsız olmak gramaj farkından rahatsız olmaktan daha kötü sanki. Naçizane fikrim budur. İyi yorumlamam bu kadar.


  • Adramelekhh  (25.08.17 18:25:31 ~ 18:26:07) 
ben yapmazdım ama yapanın hakkı var.


  • elorelia  (25.08.17 18:50:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.