[]

elimi attigim islerin yavaslamasi

merhabalar,

size de boyle oluyor mu? bu artik oyle hissetmenin otesine gecti. neye elime atsam hic cikmayacak bi problem cikiyor, en basit isler bile vakit aliyor, islerim yavas ilerliyor. bu ozellikle de is yerinde oluyor ve boyle sanki beceriksizmisim de yapamiyormusum diye dusunulmesini de istemiyorum ama elimde isler uzakdikca uzuyor, haliyle de motivasyonum surekli dusuyor.

ne yapabilirim bunun onune gecmek icin? boyle oldugu, hissettiginiz durumlar oldu mu hic?

 
iyi düşün iyi olsun gibi değil ama bu tarz düşüncelerden kurtulun bence. belki biraz daha programlı çalışabilirsiniz. bir işe başlamadan önce çıkabilecek sorunları öngörmeye çalışıp bir ön çalışma yapın.

bence bu tarz işler size kısa deadline ile verilmiş, çok uzmanlığınızın olmadığı işler olabilir. benim böyle işlerde mesela başıma geliyor genelde. ama derin nefes alın verin ve örnklere bakmaya çalışın. bu durumu hayatınızda genellemeyin.
  • fosforlu cevriye  (25.08.17 17:47:04) 
aynısı bende de var. 10 dakika önce dolar aldım, 1.5 kuruş düştü. :)


  • kingbulva  (25.08.17 18:01:41) 
Çıkan sıkıntıları vaktinde ve çıkabilecek sıkıntıları önceden ilgili taraflara belirt, böylece kontrol sende olur herkese de bilgi verdiğin için insanlar bikbik etmez.
Elinde olmayan şeyler için kendini suçlama - bilip de söylemediklerin olursa o işte problem.

  • Sulfoxaflor  (25.08.17 19:01:27) 
tesekkur ederim cevaplar icin. haklisiniz, islerin uzayacagini, olmadik seyler cikabilecegini hesap etmek lazim onceden. murphy'yi de unutmamak lazim tabi.


  • Labyrinthe  (26.08.17 04:06:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.