[]

Balayına giderken ne koydunuz bavula?

Günaydın arkadaşlar;

Nette bakıyorum bi sürü tripod gibi saçma şeyleri dahi al yanına tadında yazılar var. Anladım ki hayır yok oralardan. Size soruyorum nasıl hazırlanır, ne unutmayalım, neyi abartmayalım, makulü nedir, neye dikkat edelim ya da var mı? Siz yazın işte ben okurum.


 
normal tatile giderken ne alıyorsam onu koydum.
amacı fotoğraf çekmek olmayan bir tatilde tripodu yük edemem kendime hiç.
normal şeyler dışında belki balayı olması sebebi ile cinselliği renklendirecek şeyler alınabilir.
  • teritori  (25.08.17 09:43:45) 
Nasıl bir tatile gideceğinize bağlı. Balayı için standart bir her şey dahil otel tatili yapıyorsanız alacağınız şeyler ile backpack-avrupa turu için alacağınız şeyler farklıdır şüphesiz.
Her koşulda evlenme cüzdanı, yeterinceden fazla para, doğum kontrolü için kullanılan yöntem neyse o, bakım malzemeleri, sizin için önemli olan ve unutmanız halinde sinir olup tatili zehir edeceğiniz şeyler (kitap mesela, bir ilaç vs neyi önemli buluyorsanız o), powerbank, ve belki ufak bir sürpriz hediye gibi şeyler standart ihtiyaçlar olabilir.

  • sopiro  (25.08.17 09:56:06) 
Backup Avrupa tatili. Hediye fikri çok iyi.


  • evc  (25.08.17 09:59:54) 
Hayatınızda hiç tatile çıkmadınız mı? Balayının bir farkı yok.


  • awareim  (25.08.17 11:51:52) 
ben kocayı koyardım heralde


  • elorelia  (25.08.17 11:53:53) 
Normal tatilden ne farkı var ben de anlamadım. internetten araştıracak kadar kasmaya gerek yok bence. tatil ihtiyaçları bellidir. eksikler de gidilen yerden temin edilebilir zaten, ne olabilir en fazla.


  • aquarium  (25.08.17 11:56:06) 
kıyafet, don falan alacaksın abi ne alınır ki yani?
evlilerin balayını biz bekarların asla anlayamayacağı, uzay tatili gibi gösterme çabası o "balayına giderken yanınıza mutlaka almanız gereken şeyler" geyikleri.

çorap koy çorap.
  • cay koy geliyorum  (25.08.17 16:04:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.