[]

gürültü, change

merhaba, change.org da çevre gürültüsü ile alakalı bir imza kampanyası başlatmak istiyorum. her geçen yıl korna gürültüsü özellikle büyükşehirleri yaşanmaz hale getiriyor, hem psikoljik hem fiziksel hasarlara yol açıyor. bu konuda devletin tutumu fazla pasif, gereksiz korna kullanımının tüm gelişmiş ülkelerde olduğu gibi yasaklanması gerek. bu konuda bir destek arıyorum kime ulaştırmak gerektiği ve kitlelere nasıl ulaşabiliriz gibisinden bir yardım istiyorum. lütfen bu konuda bildiklerinizi paylaşın ve birşeyler yapalım. burdan da özelden de yazabilirsiniz.




 
Belli bir yerlesim bölgesi için istiyorsaniz valilige, ülke geneli için ulastirma bakanligina... Gereksiz korna çalmak zaten yasaktir aslinda ama "araba sahibi olma"nin sinif atlamak olarak görüldügü ülkelerde -yani kisi basi ulusal gelir vs. temelinde degil de topluma saygi açisindan gelismemis ülkelerde- bu yasagi uygulatmak neredeyse imkansizdir. Benim bildigim bu yasak iki geçici dönemde uygulandi Türkiye'de : 12 mart ve 12 Eylül dönemlerinde, sadece Ankara'da ve sikiyönetim komutanligi emriyle.
Chnage'dan imza toplamak istiyorsaniz haliyle sosyal medya ile muhattap olacaksiniz. Kolay gelsin !

  • pinocchio  (25.08.17 11:15:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.