[]

Xiaomi hakkında

Benim bu markaya sempatim günden güne artıyor.Merak ettigim seyler var.Çinde bu markanın storeları var mi apple store benzeri?Varsa Türkiyeye de bir gün gelir mi?Derdim ucuza almaktan ziyade garanti isleri ve yeni cikan ürünlere ulasabilmek.Turlamakta güzel olur. Siz ne biliyorsunuz bu markayla ilgili?




 
yakında türkiye'de resmi olarak satışa sunulacakmış. geçen ay xaomi 5 aldım 1138 tl'yi şu an 1400 den satılıyo türkiye'de. yakında 1500 den filan satılır. param olsa bunun bayiliğini alırdım.


  • xu  (24.08.17 22:18:44) 
çin, hindistan gibi yerlerde perakende mağazaları var. türkiyede epey ilgi çekti distribütörle anlaşmış diye okudum hızla gelişiyor firma gelirler buraya da. bunlardan power bank aldım gayet memnunum.


  • anon1m  (24.08.17 22:34:27) 
android'dir en nihayetinde, ne yaparsa yapsın çapı belli.


  • Delay Fuze  (24.08.17 23:05:05) 
Yakında Türkiye piyasasında fahiş fiyatlarla satılacak bir marka. Mi band 2'sini kullanıyorum. 2 yıldır taşınabilir şarj cihazını kullanıyorum. On numara. Telefonu kullananlardan da on numara yorumlar...


  • empty man  (25.08.17 00:26:53) 
xiaomi türkiye olarak var olmaları uzak gelecekte bile mümkün değil, yeni yatırım yapmış da yavaştan büyüyen bir marka değil xiaomi; dükkan açmayarak, reklam yapmayarak fiyatları bu seviyede tutuyorlar zaten. buraya özel bir durum değil, dünya çapında da böyleler. kıtasal merkezleri olabilir en fazla, o da burada olmaz.

xiaomi gidip kvk ya da delta'ya gel anlaşalım ben telefonumu sat, ben sana şu kadar az paradan satıcam demez. piyasadaki bu talebi gören kvk ya da delta kendi çabasıyla çin'den toplu alıp kar etmeye çalışır ama o da zor. oradaki perakende fiyatına ya da az bir iskonto ile toplu ihraç eder, paralel ithalat denilen şekilde satar. aradaki ithalat, yedek parça maliyetini üzerine kar payıyla da satınca doğal olarak fiyat avantajı azalıyor. hatta bütün büyük ihracatçılar kendi aralarında anlaşıp birlikte fiyat belirleme olayına girer, daha düşük kar marjıyla satmaya çalışana taş koyarsa pek bir anlamı kalmaz xiaomi'nin. mainstream telefonlar o kadar yükseldi ki aralarında fiyat farkı hala kaydadeğer olacak ama cepten çıkan para arttıktan sonra ne fark eder.
  • Bruce  (25.08.17 00:45:47 ~ 00:47:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.