[]

tsh yüksekliği sınırda ilaca başlasam mı?

bir yandan gebelikte istiyorum, ama anti tpo, t1 ve t3 normal. ayrıcı daha önce yükselip düşmüşlüğü var. ne zaman kaya tuzu kullanmaya başlasam hep böyle oluyor. doktor ilacı bana bıraktı. bir yandan karaciğer ilacı da kullanıyorum. karar vermemde fikirlerinize ihtiyacım var.




 
kaç çıktı?


  • sta  (24.08.17 15:07:07) 
sta, 4,5


  • for day to break  (24.08.17 15:08:19) 
şu videoda kadın diyor iyot alın eczaneden. benim doktor bunu bir kaşık suda boğacak gibi duruyordu? hangisine inansam acaba? www.youtube.com


  • for day to break  (24.08.17 15:13:30 ~ 15:13:49) 
4.5 hamilelik için yüksek. hamilelikte onu 2.5'un altına düşürüyorlar. daha yükseğe çıkmasına izin vermiyorlar. hamilelik düşünüyorsan ilacı kullanman gerekebilir.


  • sta  (24.08.17 15:15:47) 
@kobuz.. dikkat edersen yüksek deil sınırda, birde, önceki tahlillerde de yükselme ve sonra düşme olmuş demişim. doktor dedi tekrar düşebilir bekleyelim ama yine de istersen ilaç da yazabilirim bekleyelim demezsen dedi. doktor bana normal ve insanca geldi. bence tam tersi sen senin onayına sunmadan tak diye sana ilaç yazan doktordan uzak durmalısın.


  • for day to break  (24.08.17 15:57:53 ~ 15:58:05) 
Gençlerde üst sınır çok daha düşük. 1.5-2 gibi. Tiroid hormonu çocuğun zihinsel gelişimi için çok önemli. Madem kaya tuzunun sorun yarattığını fark ettin, kaya tuzu kullanma. Tansiyon için en sağlıklısı hiç tuz kullanmamak. İlla kullanacaksan tiroidin için iyotlu tuz kullan. Balık ve deniz ürünleri ye. Az iyot da fazla iyot da tiroidi baskılıyor. Canan Karatay'ı geç. İlaca başla. Bir zararı yok. Eksik olan hormon yerine konuyor. Karaciğer ilaçlarıyla alakası yok. Sabah kalkıp bir hap yutacaksın diye çocuğunun ömür boyu acısını çekmesini istemezsin.


  • Lim5  (24.08.17 16:00:30 ~ 16:01:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.