[]

Tecil bozdurma ve mezuniyet belgesi

Bu yıl tüm dersleri vererek okulu bitirdim. Kasım celbi ile askerliğe gidip aradan çıkarma düşüncem vardı. Fakat okuldan çıkış işlemlerini dekanın ve fakülte sekreterinin 5 Eylül'e kadar tatilde olması sebebiyle yapamıyorum. Yerlerine vekaleten imza atacak birileri de yok. Haliyle mezuniyet belgesini de alamıyorum.

Kasım celbi için tecil bozdurma işlemleri 31 Ağustos'ta bitiyor. İmza alacağım dekan da 5 Eylül'de geleceği için haliyle 31 Ağustos'u kaçırmış oluyorum. Ama bunun alternatif başka bir yolu var mıdır? Okul kanadında mevcut şartlar altında bir şeyler yapıp çıkışımı/mezuniyet belgemi alabilir miyim?

Ya da askerlik şubesinde tecili bozdurup mezuniyet belgesini daha sonra teslim etme gibi bir şansım olur mu? Ya da derslerin tamamını verdiğim bir yazı ile gidip mezuniyet belgesini ayın 5'inde teslim etme gibi bir şansım olur mu?

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar alternatif başka yollar da varsa söyleyip yardımcı olursa çok sevinirim. Çünkü Şubat celbini beklemek bana zaman kaybı yaşatacak.

 
Benzer bir konu yaşamıştım. Sorunu öğrenci işlerinden askerlik şubesine verilmek üzere tecili iptal eden bir yazı alarak çözmüştüm.


  • polifonik osuruk  (24.08.17 09:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.