[]

better call saul?

breaking bad'i birkac dakika once bitirdim (magara soguktu evet). spin off'u varmis, better call saul, izlenir mi? ben onu hep komedi dizisi saniyordum sanirim degil? ally mcbeal hastasi biri olarak mahkemeli avukatli dizilere asinayim fakat komikli degilse sarmaz gibi geliyor. baslayayim mi buna? breaking bad ile ayni mindfuck durumlari var midir yoksa basli basina farkli bir dizi mi?




 
izlenir. daha ziyade farklı dizi ama baya yakın tatlar da alırsın.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.08.17 01:42:58 ~ 01:45:34) 
Farklı dizi. Ama soul u çok sevmiştim ben. O yüzden baktım ama bitirmedim.
Tavsiyem, breaking bad biter bitmez izleme. Önce bi nefes al. Yoksa kıyaslar ve hiçbir diziyi beğenmezsin :)

  • lovemyself  (24.08.17 01:48:09) 
hayır komedi değil ama jimmy'nin (saul) kendi içinde bir mizahı var malum zaten bu adamın bir türlü tutunamaması devamlı tırmalaması, uğraşısını jimmy mcgillken nasıl suçluların avukatı saul'a evrildiğini anlatıyor dizi. çok güzel işlenmiş sinematografi muazzam, bb öncesini anlatıyor ama yavaş yavaş tanıdık yüzler de katılıyor onların da evveliyatını görmüş olyoruz kesin izleyin.


  • Ufuk  (24.08.17 02:24:25) 
Bb sevdiysen sevmemen için neden yok, aynı kalite. Üstelik Saul Heisenberg ten çok daha başarılı 1 karakter bence.


  • materyalist imam  (24.08.17 02:37:04) 
ben tavsiye etmiyorum.


  • tosunpasa  (24.08.17 03:04:08) 
Biraz nefes al dinlen oyle basla better call saul'a lovemyself'in dedigi gibi. Guzel dizi. Sevdigimiz karakterler var icinde. Isim verip icine etmeyeyim


  • ismira007  (24.08.17 08:02:18) 
ben büyük bir breaking bad fanıyım.

better call saul da çok çok çok güzel. kesinlikle şuan piyasadaki en izlenir dizilerden bir tanesi. bir breaking bad değil tabi ama breaking bad izliyormuş hissi yaratıyor insana.
  • tchuck  (24.08.17 09:43:41) 
better call saul'u bb'den daha çok sevdim ben. En yavaş bölümlerin bile nasıl bittiğinin farkına varmıyordum. Aklıma düşürdüğün iyi oldu, akşam baştan başlayayım.

sen de başla bence. iki bölüm izle, sarmazsa bırak ama ilk bölümden yakalıyor zaten.
  • rahip janick  (24.08.17 11:53:15 ~ 11:53:26) 
hatta bence boynuzun kulağı geçmeye başladığı bir dizi. breaking bad tadını dibine kadar verdiği yetmiyormuş gibi kimi zaman ondan bile iyi sanki diyorum.


  • rotten head  (24.08.17 12:30:51) 
çok güzel, izlenir.
sinematografisi ve verdiği his braking bad'le aynı ama farklı diziler.

  • pikrua  (24.08.17 14:13:58) 
sıkıcı. ergensen ve boş vaktin varsa izlenir. sezonun son bölümüne kadar durağan son bölüm biraz haraketli geçiyor. saulın abisiyle olan çekişmesi şu anki ruh haline nasıl geldiği falan..

boş vaktini izlemediğin diğer kaliteli dizilere harcamanı tavsiye ederim. breaking bad gibi keyif vermiyor.
  • plastic_angel  (24.08.17 15:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.