[]

Kapalı Kedi Tuvaleti tavsiyesi?

Kedim henüz 5 aylık ama oldukça uzun. Görenler yetişkin kedi sanıyor. Veterinerler de büyüdükçe daha da uzun olacak bu oğlan diyorlar. Sırık gibi bir şey. Yaz boyunca balkonda açık bir kutuda yaptı tuvaletini. Ama kış için iç mekana bir kapalı kedi tuvaleti lazım.

Çok kolay temizlensin, kedim 2-3 sene sonra da içine sığsın, koku yapmasın, aşırı pahalı olmasın, (öyle 300-500 olmasın. Hadi belki taş çatlasın taksitle en fazla 200 olsun) tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı? Gitti gidiyor da epey bir şey var ama deneyimleyenlerden tavsiye almak isterim.


 
Kutu olmaz gari, 5 aylık ergen olmuş çocuk. Kutuyu at en kısa sürede. Anne sütten kesene kadar yavrular için oluyor o koli içine kum koyma olayı. Çok bile geç kalmışsın.

Yahu 300 lira nedir? Ben de baktım şimdi, ne kadar pahalanmış be, 30 lira falandı 4 yıl kadar önce. Bu fiyatlar fazlasıyla fahiş. 2 link buldum, bunlardan birini alabilirsin, eğer illa internetten almak istiyorsan.

1: www.hepsiburada.com

2: www.hepsiburada.com

Açık kedi kumlarından uzak durmanı tavsiye edebilirim. Hem etrafa kum saçma ihtimali daha çok oluyor hem de eğer üstünü örtmeyen bir kedin varsa (ki bendekilerden biri öyle) fazla koku oluyor.

Şu 300 liralık, güya "kendi kendini temizleyen" saçmalıklara da inanma. Al 40-50 liralık bir şey, yeter. Koku yapmama gibi bir ihtimal yok. İlla kokacak. Nasıl bir kum alacağına bağlı olarak da değişecek. Kedin şimdi de sığar, 5 yıl sonra da. Bende 2 kediye tek tuvalet var, sıra bile beklediklerini görmedim.

Eğer internetekilerden memnun kalmazsan, en yakınındaki pet shop'a gidip oradan da bakabilirsin. Daha uygun fiyatlı kapalı kedi tuvaletleri onlarda da vardır. Şimdiden kolay gelsin.
  • lake of the hell  (23.08.17 22:18:29) 
Ben @lake of the hell in 2. Attığı liktekini kullanıyorum senelerdir ve oldukça kullanışlı tavsiye ederim.


  • kullanıcı adını aktif edemeyen insan  (23.08.17 23:06:24) 
Kapalı tuvaletler kedinin sağlığı açısından önerilmez. Hangi tür kum olursa olsun kedi eselerken çıkacak toz o kutuda fazla yoğun olur ve uzun vadede akciğer sorunlarına yol açabilir.


  • kedili madam  (24.08.17 00:31:37) 
www.catit.com

Bende bunun 48cm boylu olanından var. Bizimki 9 yaşında erkek köpek aksesuarları kullanıyoruz 8 kilo tam bir hayvan uzun boylu baya. Anca sığıyor ama yaşlı tecrübeli o nedenle dert etmiyor.

Tavsiye ederim bu tarzların en büyüğü 50 cm dir zaten
  • bos gezenin bos ustasi  (24.08.17 00:34:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.