[]

minimum kaloriyle maximum tokluk

öğlen yemeği yeme alışkanlığı olmayan ben, mecburen askerde bu öğüne alıştım, vücut istiyordu. şimdi askerden geleli ve iş bulalı 2 ay oldu. yine öğlen yemeğine bulaştım. şerefsiz metabolizma istiyor. got gobek bağlıyorum. bazen tutku bskerem alayım diyorum, onlar daha beter kalori içeriyor.
öyle bişe atıştırayım ki açlık çekmeden akşam yemeğine kadar tok tutsun beni. nedir?

edit: belirtmeyi akıl etmemişim. büroda masabaşı çalışıyorum. etraftan bulabileceğim şeyler olabilir.

 
kalorisini bilmiyorum ama yulaflı şeyler (kurabiye vb.) çok tok tutuyor. imkanınız varsa öğlen yulaf ezmesi yapın (hazır bulunuyor), hem sıcak birşey yemiş olursunuz hem de akşama kadar götürür.


  • fotrsapka  (25.01.10 15:25:29 ~ 15:26:31) 
Aksine, metobolizmayı hareketli tutabilmek için 6 öğün yemek yenmesi gerektiği ve bu nedenle özellikle ana öğünlerin (kahvaltı+öğle yemeği+akşam yemeği) atlanmaması gerektiği herkes tarafından şiddetle tavsiye edilir. Atlamaya kalkışmayın, dengeli besleneilmek adına, sebze, yoğurt, ekmek hepsinden yiyin.

ara öğünlerde kalorileri sıfıra yakın sayılan salatalık, domates, marul tarzı şeyler tüketebilirsiniz.
  • vejeteryan vampir  (25.01.10 15:26:28) 
ekmek ve turevlerınden uzak dur, pilav makarna vs vs. corba vardır oglen buyuk ihtimal. corba + az yemek + salata seklinde dene. tatlı yıne pek yeme. fln fln. kahvaltı muhım tabi.


  • bryan fury  (25.01.10 16:08:44) 
Bir arkadaşım çok yavaş yemek yiyerek başarırdı bunu. Ben pek denemediğim için bilmiyorum işe yarar mı ama 1 tabak yemeği yarım saat bi' saatte yerdi. Askerî okuldan okumuştu, orada mecburen hızlı yiyormuş. Sonra kendini iyice yavaş yemeye alıştırmıştı.


  • only alcoholica  (25.01.10 16:24:52) 
  • ucan sincap  (25.01.10 16:39:18) 
  • sui  (25.01.10 18:41:57) 
daha yeni belgeselini izledim hehe. deneklere sabahleyin birebir aynı kaloride ama biri protein ağırlıklı biri karbonhidrat ağırlıklı kahvaltı verdiler. saldılar denekleri inşaatta çalışmaya. karbonhidrat yiyenler hemen acıktı içleri kazındı. protein yiyenler bana mısın demedi saatlerce.

bir de öğle yemeğinde deney yaptılar. yemekten evvel kıvamlıca bir çorba içen grup yine çok geç acıktı. yemekle beraber de su içirdiler adamlara. demek ki tok tutuyor bunlar.
  • quasiromantic  (25.01.10 21:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.