[]

bisiklet alırken neye dikkat etmeli

daha önce kullanmamış yeni başlamış biri için.




 
Boyu boynunuza huyu huyunuza olsun. İnternette hangi boya hangi kadro boyu uygun ona bak. Nereden kullanacaksın buna göre şehir, yol, dağ, katlanıra karar ver. Düzgün servisi olsun. Market markası olmasın


  • glamdr1ng  (22.08.17 23:08:20) 
mutlaka 26" jant al, 28'den çok ağzım yandı. sen sen ol 26'dan şaşma.


  • diffarentiationation  (22.08.17 23:25:50) 
@ glamdr1ng +1 ayrıca aksesuarlar için de bir miktar bütçe ayırmak gerekiyor başlarken.


  • ziya özdevrimsel  (22.08.17 23:27:29) 
• en önemlisi kullanım amacı. dağ bisikleti mi, şehir bisikleti mi, yol bisikleti mi.. önce buna karar vereceksiniz.

• sonra kadro boyu yani bisiklet iskeleti ölçüleri. sizin boyunuza hangisi denk geliyor onu öğrenin.
  • tabudeviren  (22.08.17 23:27:51) 
Dağda (bildiğin çamur, arazi) kullanmayacaksan dağ bisikleti alma. Şehir bisikleti veya katlanır bisiklet sahilde, hafta sonu gezilerinde her türlü işini görür.

Kesinlikle alacağın bisikleti gör derim, satıcıya rica et bir tur at, selesini, verdiği hissi dene öyle al. Nakit alırsan %15-20'lere kadar pazarlık yapabilirsin hem.

Boyuna göre bisiklet alman gerekiyor, daha büyük veya daha küçük olduğunda ileriye dönük sıkıntı çekersin aman diyeyim.
  • an engineer  (22.08.17 23:30:13) 
@diffarentiationation neden ağzınız yandı acaba? 3 senedir 28" kullanıyorum, 3000 kilometreden fazla yol yaptım 28 jant ile. Jant boyu ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım.


  • ziya özdevrimsel  (22.08.17 23:31:24) 
28 jant hidrolik frenli, 26 jant hidrolik frenli, 3x8 vitesli yol, 2x7 vitesli yol, bmx,26 jant rijit hi-ten mtb, 28 jant alloy kadro v fren, pinokyo, vitessiz/kontra, 3lü göbek vitesli, 7 vites katlanabilir gibi bisiklet çeşitlerini kullanıyorum, bisikletin ali ağaoğlusu gibiyim, isteyene caps atarım.
Bu bisiklet seçim duyurusu vol. limit sonsuza giderken 1/x'lerden sıkıldım, ve diyorum ki ne kullanırsan kullan.
En boq bisiklet bile hayat kaliteni en az ikiye katlayacak.
  • kargn  (23.08.17 00:57:37) 
bisikletlerin ikinci el piyasası canlı. almaya karar verdiğin bisikleti kesinlikle letgo ve sahibinden.com da arat. pazarlık yap.


  • baal  (23.08.17 01:13:15) 
Hepsi aynı senin için. Yenisin, şehir bisikleti al, dağın tipine kanma pişman olursun. Yol da başlangıç için fazla.

Düzgün kadro boyu seç yeterli.

Ayrıca, @kargn +1 @baal +1
  • sylr  (23.08.17 02:06:33 ~ 02:07:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.