[]

Hukuk bilgisi olanlar-vekalet ücreti

Selamlar
İşten mobbing sebebi ile ayrıldığım için ,çalıştığım yere kıdem tazminatı davası açtım.Yerel mahkeme leyhime karar verdi fakat iş yeri davayı temyize gönderdi.4. Yıl bitti fakat dava hala sonuçlanmadı.bu arada karşı taraf icra göndermiş avukarlık ücretini istiyormuş.1200 tl tutarı avukatım süre dolmadan acil yatırmamı istedi.Açıkçası daha sonuçlanmamış ,üstelik yerel mahkemede leyhime verilmiş bir karar varken karşı tarafın avukatlık ücretini yatırmak hiç mantıklı gelmiyor.Avukatım parayı yatırmazsam icraya gideceklerini söyledi.Avukatın mı bir eksiği var bu işler böyle mi yürüyor acaba?
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.


 
kısmen kabul kısmen red olmuştur, reddedilen kısım açısından vekalet ücreti çıkmıştır.

iş mahkemelerinde ilamın icrası için kesinleşme aranmaz, siz de aynı şekilde alacağınızı tahsil edebilirsiniz karşı taraftan.
  • aleyhe hususlari kabul etmiyoruz  (22.08.17 22:48:12) 
anladım karşı taraftan isteyebileceğimi bilmiyordum. Evet ,Kısmen kabul kısmen red demişti anlamamıştım,yatırayım o zaman ,teşekkürler


  • iki yüzlük  (22.08.17 22:52:06) 
Tehiri icra diye birşey var avukatınıza danışın. Dosya yargıtaydan gelene kadar o parayı icrada depo etmeyi sağlar.


  • cabiday  (23.08.17 00:00:32) 
Siz temyiz etmediyseniz karar kesinleşmiştir. Yatirmaniz lazim


  • rusyalı kozmonot  (23.08.17 12:03:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.