[]

duyuru bayanlarına sorum:güven eşiğiniz nedir

merhaba dostlar.bir ilişki de sosyal olsun, özel hayatınızda olsun birine güvenme eşiğiniz nedir?ne kadar zaman geçerse,ne yapılırsa tam anlamıyla güveniniz kazanılır.bayanlar cevaplarsa sevinirim.




 
kız kardeşim hariç kimseye gözüm kapalı güvenmem. %99 güvensem %1 şüphe duyarım.


  • hernezıkkımsa  (22.08.17 21:48:50) 
Güven biri ile tanıştığımda paket içinde geliyor bana. Yani yamuğunu görene kadar guvenirim. Saflık parayla değil ya.


  • elorelia  (22.08.17 22:09:35) 
Ben çok dolandırılmaya çalıştım maalesef, o yüzden derin şekilde araştırtmadığım kimseyle duygusal ilişki kurmam zaten.

Diğer insanlara %80 güvenle başlayıp, %60'a düştüğü an direkt tüm ilişkiyi keserim.
  • kayranin kedisi  (22.08.17 22:22:50) 
güvenmeyerek başlıyorum. zamanla güvenimi artıracak mı onu gözlemliyorum. çünkü genelde insanlar en başta güven verip sonra kazık atarlar.


  • rayde  (22.08.17 22:32:29) 
Öncelikle güvenmem.
Bana göre herkes karşısındakine yanlış yapabilme potansiyeline sahiptir.
Ben buna %100 güvenirim dediğim kimse yok ailem dahil.
Genelde tek yanlışta silerim.
Ufak tefek hatalara özür kabul edebiliyorum ama eskisi gibi olmuyor ilişkimiz.
  • mutekebbir  (22.08.17 22:39:22) 
Genelde başlangıçta güvenmiyorum.
Hal ve hareketleriyle, laf - icraat tutarlılığıyla, başkalarına olan davranışlarıyla vb. şeylerle güven duygum kendiliğinden gelişiyor.

  • olabilir ya da olmayabilir  (22.08.17 22:41:35) 
of. Bu soruları gördükçe ne akdar sıkıcı bir hayatım var diyorum. ben bir yarım saat 40 dakika birisiyle sohbet ettiğimde, neleri nasıl soracağımı da bildiğimden, mesleğim gereği, hemen şemayı çıkarıp güvenilip güvenilmeyeceğini anlıyorum. Tam anlmıyla yarım anlamıyla falan güven söz konusu değil yanı (._.)


  • velvetmorning  (22.08.17 23:02:00 ~ 23:02:31) 
Bende öyle bir eşik yok. Öz annem hariç kimseye güvenmem. Herkesten bir falso, bir kancıklık beklerim ve genelde de yanılmam.


  • i m cool with that  (22.08.17 23:06:58) 
çok güveniyorum dediğim insanlar var hayatımda ama her zaman bir hata payı bırakırım kendimce. yeri ve zamanı geldiğinde herkes en önce kendini düşünür. öte yandan insanlara illa 'bana bir gün kazık atacak' şeklinde şüpheyle yaklaşmıyorum, öyle de hayat geçmez. sadece böyle şeylere hazırlıklı olmaya çalışıyorum genelde, olduğu zaman da tartışmak veya karşımdakini yargılamakla vakit kaybetmek istemiyorum, yolları ayırıyorum fazla uzatmadan.


  • lily briscoe  (22.08.17 23:45:16) 
bayanların güven eşiği baya düşüktür. piçlerin peşinden koşarlar onlar da güvenilmezdir.


  • i m sick tired  (23.08.17 00:42:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.