[]

Swatch saatler

Swatchun saatleri hakkinda neler dusunuyorsunuz?Parasının hakkını veren saatler mi sizce?Plastik görünumlu olanlar 200-250 civari ve kalitesiz duruyor.Bana mı öyle geliyor acaba?Memnun musunuz bu saatleri kullananlar?




 
Skagen daha şık bence.


  • cakabo  (22.08.17 17:36:52) 
müşteri desteği falan iyi de skagen bu fiyat aralığında daha şık şeyler üretiyor. bildiğimiz casio da daha kullanışlı bence (özellikli falan).


  • tuzumkuru  (22.08.17 17:37:05 ~ 17:37:39) 
skagen +1 o plastik saatlerin ömrü en fazla 2 yıl, kendiliğinden parçalanıyor.


  • theseachange  (22.08.17 17:38:59) 
ucuz saat işte. saatten anlamayan ya da cok merakı olmayan vs insanlar kullanıyor bana cocukca gelio. en azından ben cocukken kullanıyordum o zamanlar bi albenisi vardi.


  • all girls dream  (22.08.17 19:25:51) 
skagen aldım rahatım. hasır olan modelleri dikkat çekici ve şık. burdaki saatçinin bana dünyaları bahşediyormuşçasına yaptığı indirimle 1200 tlye itelemeye çalıştığı saati amazondan 400 tlye aldım.


  • leontocephaline  (22.08.17 19:45:50) 
plastik gibi dediklerin renk renk olanlar galiba?
ben de 1 tane kuzende 3 tane var.

mennunuz. benim aldığım açık mavi renk çevremdekiler beğenmişti aldığımda.

ayrıca ben kendime ve kuzenime let godan aldım.
ben 85 tlye aldım. 3-4 sene kullanılmıştı bir hanımefendi tarafından ama saat tertemizdi.
diğerini 110 tlye aldım 1 kere takılmış sıfır.
ikisi de kutusunda orjinal.

o kadar para vermene gerek yok. let go dan 100 tlye kapatırsın işi.
kapitalizmi canlandırmayın bea.
  • Caaannn  (22.08.17 20:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.