[]

proje müdürü ne kadar maaş alır

Selamlar, bir arkadaşımız yabancı bir şirketin türkiye ayağında proje yöneticisi olarak işe başladı. Biz de fakirler olarak ne kadar maaş alıyordur çenemizi yorduk; bir de size sormak istedim. Bu kişi ne kadar maaş alıyordur sizce? Projede çalışan kişi sayısı 5-6 filan sanırım. Kimsenin kazandığında gözümüz yok, herkese bol bereketli kazançlar :)




 
Yani öyle yardımcı filan değil. Dediğim gibi yabancı bir şirketin buradaki projesinin başında. Onun üstü yok sanırım burada; onlar yurt dışında.


  • benimadımmayıs  (22.08.17 12:51:47) 
proje yöneticisi pozisyonun bazı yerlerde hiç bir ağırlığı yok gerçekten, yeni mezun arkadaşlarımın bu pozisyonla işe başladığı bile olmuştu.


  • bobinhoo  (22.08.17 12:54:15) 
bunu da asla bilemeyiz, ücretini dövizle alıyor da olabilir. dövizle alıyorsa zaten bizim dilimizi çok yorar o iş :)

Bir de sektör de önemli sanırım.
Benim tanıdığım proje müdürü yok; 2 tane proje koordinatörü vardı bunlardan birisi istanbulda inşaat alanında 35bin alıyordu (2 yıl önce (bunun üstünde proje müdürü vardı). Diğeri de dilovasında 16bin alıyordu(bunun da senesi 2012'nin başları)
  • mete kudur  (22.08.17 12:54:45) 
Şirkete, şirketin operasyon büyüklüğüne göre değişir. 10'un altında ise koftiden bir proje demektir.


  • babilbaligi  (22.08.17 14:12:37) 
Sektöre ve kıdeme bağlı olarak proje yöneticisi 10+ alır yabancı şirketlerde. Eğer yurtdışına gitmesi gerekiyorsa bu tutarın para birimi TL değil USD olur.

Benim dediğim enerji sektörü ve senior pm için geçerli.
  • SiyamkedisiZorro  (22.08.17 15:09:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.