[]

Bankalar Hakkında İki Soru..

Merhaba. Bankalarla ilgili birbirinden farklı 2 sorum olacak size. Ayrı ayrı açarak vakit çalmamak için bu şekilde olsun istedim.

1- Size göre en güvenilir, en sağlam bankalar hangileri?
2- Sizce reklam ve iletişim konusunda en başarılı bankalar hangileri?

 
Ziraat guvenilir ve sorun yasamadim da seneler evvel bir calisani dolandirmisti hatta rahmetli Kemal Sunal da var o kisiler arasinda. O sebeple biraz tirsmiyor degilim duydugum kadari ile TEB cok iyiymis ama hic musterisi olmadim. Benim su anki aktif hesabim Garanti'de o da denk geldiginiz sube ve musteri temsilcisine gore degisiyor. Saskinbakkal subede mukemmel bir musteri temsilcim var. Kurban oluram ben ona.

Reklam ve pazarlama acisindan da bence yine Garanti ondedir diye dusunuyorum, tamamen musteri gozlemi. Yoksa bir bok bildigim yok.
  • loveisallaround  (22.08.17 11:14:12 ~ 11:15:00) 
1- güvenilirden kasıt kriz halindeyken mevduatın güvenliği mi yoksa dürüstlük anlamında güvenilirlik mi tam çözememekle beraber, mevduat anlamında en güvenilir olanlar ziraat bankası, halk bankası, vakıf bank. (Hiç birinde güncel hesabım yok)
Özel bankalarda da yabancı sermayeli bankalar güvenilir geliyor. garanti bankası gibi.
Bilgi güvenliği açısından garanti bankası ve iş bankası güvenilir geliyor.
2- hiç televizyon seyretmediğim için tv reklamlarını hiç görmüyorum ama sosyal medyada garanti, iş bankası ve yapı krediyi iyi buluyorum. Fakat bire bir iletişimde bu üçü arasında yapı kredi benim için en sonda.
  • irene  (22.08.17 11:14:39) 
1- Hem mevduat güvenliği hem de dürüstlük açısından benim için TEB. Hiçbir yerde asla yarı yolda bırakmadı. Şubeye ise en son 3 yıl önce toplu döviz yatırırken uğramıştım. Müşteri temsilcisi falan bana göre değil, internet insanıyım daha çok.

2- Açık ara Garanti; ama kof.. Lafla reklamla yürütüyorlar bankayı. Her şeye para istiyorlar, telefonda mh'ye ulaşmak müşteri olmadan mümkün değil. Kolpacı bir banka bana göre. En büyük artısı yaptıkları kampanyaları ve bonus posunun yaygınlığı.

Ps: donanım haber ölücüsüyüm
Ps 2: Kullandığım bankalar: TEB, ING, QNB, Garanti, Akbank, Kuveyt Türk, Halkbank, Ziraat
Ps 3: Beni dolandıran bankalar: Yapı Kredi, İş Bankası
Ps 4: Güvenli olduğuna inanmadığım bankalar: HSBC, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Aktifbank, passoligi veren banka / adını bilmiyorum
Ps 5: Nötr olduğum bankalar: Albaraka, Türkiye Finans, Şekerbank
  • feel the blanks  (22.08.17 18:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.