[]

Niye zengin olmak mutluluk getirmediğini söylüyorlar ?

Ne bileyim sınırsız ve düsünmeden dünyayı gezersin .İstediğin gibi iş kurarsın .Biriyle tanıstım .Çocuğun ferrarisi var ve yemek yemek için değişik resturantlara gitmek için özel helikopterini falan kullanıyor .Çok ekstrem hobiler var.Niye para huzur vermiyorlar diyorlar .Abi bence onlar kullanmasını bilmiyor :))




 
kim diyo vermiyo diye.sağlık bile para olmadan olmuyor artık.önemli olan az para ile de mutlu olabilmek artık.


  • valkin rockefeller  (22.08.17 01:25:29) 
mutluluğu bir yere kadar getiriyor.daha sonradan ulaşılacak bir nokta kalmıyor.bu yüzden de mutsuzluk başlıyor.sanatçılar hep bu yüzden intihar eder zaten.30-40 yaşına kadar yaşanılacak herşeyi tüketirler.Sürekli tekrarlanan şeylerden sıkılmışlardır.


  • nofix  (22.08.17 01:29:59) 
8-10 bin lira maaş alınca kendini zengin sana salaklar diyor onu sadece.


  • ghilleinthemist  (22.08.17 01:33:56) 
Yeterince zekiysen paranın mutluluk getirmediğini zaten düşünerek kavrayabilirsin. Çok yer gezdim, bütün paramı gezmeye harcayan biriyim.

First class uçup, indiğim yerde limuzin kiralasam ve 5 yıldızlı otel suitlerinde kalsam ne farkeder? Ben sevmiyorum ki öyle yaşamayı.

Yemeğimi kendim pişirmekten hoşlanıyorum. Zaten gurme seviyesi gıdalara ilgim var param da yetiyor.

Ben ormanda kulübede kamp yapmayı seviyorum mesela. Bisiklet sürmeyi seviyorum, ormanda koşmayı seviyorum.

Kamboçya'da budist tapınağı gezerken milyoner olsam ne farkeder?

Ferrari, pahalı hobiler vs bunlar oyuncak ben çocuk değilim malesef.
  • bos gezenin bos ustasi  (22.08.17 01:47:11) 
e banam +1
fakir tesellisi diyelim buna.

  • sanrı  (22.08.17 01:51:44) 
bu arada milyar dolarlar olmasa da en azından aylık iyi bi maaş(8-10bin değil) sürekli mutluluk için gerek şart. tabi yeter şart değil


  • ghilleinthemist  (22.08.17 02:19:47) 
Zenginlik ve mutluluk cok ayri ama bence soyle oluyo zenginlik beraberinde sorun getiriyo. Yeni borclar odemeler kontratlar va. E haliyle problemler ve riskler daha buyuk oluyor. Bu da mutsuzluga yol aciyor


  • my pink  (22.08.17 05:46:51) 
Zenginlik amaç değil araç çünkü.


  • jazzabel  (22.08.17 05:58:00) 
Fakir söylemidir bu. Yetinebilmek adına bir avuntu cümlesi.

Dünyanın zenginlerine bak adam 2. böbreğini 6. kalbini taktırdı. 100 yaşında. En son 200 yaşımı görmek istiyorum dedi. Der tabi. Gtün yiyirsa sen de.

Sağlık bile para ile satın alınabiliyor. Kanser fln hikaye. Bilmediğimiz ne teknolojiler var. Sadece geç kalmamak lazım.

Şu hayatta sağlığın oldun bir de paran olsun kim demiş mutluluk olmaz diye. O kişi mutlu olmayı bilmiyordur. Sen kalitesizsen zaman spor seyahat kavramın yoksa ufkun açık değilse tabi bir müddet sonra sıkılacağını düşünürsün.

Dünya uçsuz bucaksız bir derya. Her yıl bir ülkede yaşıyım talan edeyim heryerini gezeyim kültüründe harmanlanıyım desen yine ömür yetmez. Yapılabilecek öyle çok sey var gidilebilecek öyle çok yer okunacak öğrenilecek o kadar cok sey var ki.

Para sağlık ve zeka olsun yeter.
  • mobydick  (22.08.17 06:10:09 ~ 06:12:05) 
Sonradan zenginlik uyuşturucu, alkol ve seks bağımlılığından başka bişey kazandırmaz


  • hasmetizm 2046  (22.08.17 08:27:34) 
çünkü insan alışıp hep daha fazlasını ister.
otobüse biniyorsan, bir arabam olsa mutlu olurum dersin.
onu alınca yeni modelini istersin.
onu alınca lüksünü istersin.
böyle gider bu.
sevdiğim bir laf var; herkes bir yükün eşşeğidir.
uyarlarsak, herkes birşeyin açıdır.
  • herhaltibiliyoring  (22.08.17 17:51:45 ~ 17:53:35) 
paran varsa çevren vardır ama çevrende insanların bir kısmı sağlına değil paranla ilgilenir. Eğer bir fabrika,çiftlik işletiyorsan bir sürü insanın sorumluğu üzerindedir


  • Sandman  (22.08.17 18:01:29) 
şu anda almak isteyip alamadığın ne var?

zengin olduğun zaman yukardaki sorunun cevabına tekabül eden şeyleri alınca mutlu olacaksın, bunun ötesi safi bir mutluluk getirmiyor; belki doyum getirir.
  • superb  (22.08.17 18:04:14) 
Fakirler isyan etmesin diye öyle diyorlar. Dünyada zenginler sadece küçük bir azınlıkken, çoğu insan fakir. Fakirler bir ayaklansa zenginlerin donlarına kadar alırlar. İşte din olsun, bu tarz fakir edebiyatı olsun, bir şekilde uyutuyorlar bu fakir kitleleri.

Sözlükte bir tespit okumuştum, dizilerde hep zenginlerin dramı, fakirlerin ise komedisi ise işleniyor diye, çok doğru. Dizilerde hep zengin ama mutsuz insanlar insanlar var, başlarında bir ton bela.

Yukarıda bir arkadaş demiş, first class uçsam ne olur, zaten sevmiyorum öyle yaşamayı.

Zengin olunca first class uçmak zorunda değilsin ki, sen yine istediğin gibi yaşa, yine yemeğini kendin pişir. İstediğinde 5 yıldızlı otelde kalma şansın varken, sen keyfin için hostelde kal mesela.

Paran kadar özgürsün sonuçta. Sağlık bile parayla.
  • peggy  (22.08.17 18:21:00) 
kim demiş, geçen seneye kadar elime az miktar para geçerdi, şans bu ya süper loto'dan hatrı sayılır bir miktar kazandım.

Kendime, kardeşime, aileme en güzelinden ev aldım, keza arabalarda öyle. Babam bu sayede emekli oldu, rahat rahat evde oturuyor şuan. Kardeşime de çok istediği danışmanlık şirketini kurdum, maaşlı işinden istifa etti ve şuan çok mutlu.

Bir kaç gayrimenkul yatırımı yaptım, oralardan gelen sabit kira gelirim oldu. Bir kısmıyla finans yatırımları yaptım paraya öyle değer kazandırtıyorum.

Kendi işimi kurdum, yavaş yavaş tıkırdan işlemeye ve çok güzel paralar kazandırtmaya başladı. İlk defa bu sene arkadaşlarımla beraber neredeyse 3 aydır tatil yapıyorum, para hesabı yapmadan harcama yapabiliyorum.


Sadece ben değil, ailemde mutlu oldu ve bu parayı har vurup savurmadan arttırmaya da başladım, yaşam kalitem yükseldi.

24 yaşındayken inanılmaz güzel standartlarda yaşamaya başladım.

Kıssadan hisse parayı sonradan elde etmiş biri olarak mutluluk getirdiğini çok rahat söyleyebiliyorum.







şaka şaka cebimde 50 lira var, hayali bile mutlu ediyo aliminyum.
  • yatagants  (22.08.17 18:29:26 ~ 18:31:26) 
YATAGANTS AHAHAHAHA


  • sorunvar  (24.08.17 21:42:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.