[]

Üniversite ve devlet hastanelerinde yer olmayınca

özel hastane veya tıp merkezlerine gidip muayene tahlil ve görüntüleme yaptırıyor musunuz?

Mesela ben bugünlerde kum döküyorum, 1.5 yıl önce aynı belirtilerle kum döktüğümü söyleyen acil doktoru "bira içecen" dedi diye, 3.5 yıl önce alkolü bıraktığım halde bira içiyorum. Ama zaman geçtikçe ne durumdayım bilmiyorum, çok halsizim. Doktora gitmem lazım ama Ankara'daki devlet ve araştırma hastaneleri dolu, eylüle randevular açılmamış. Şimdi ben özel hastaneye gitmek ve gereken tahlilleri orada yaptırmak zorundayım değil mi? Hem de bir memur olarak.

Siz nasıl görüyorsunuz, çözümleriniz neler, aklıma gelmeyen ve bilinen bir yöntem varsa söyler misiniz? Yoksa öfkemi sağa sola kusmaya başlayacam ben.

 
küfür ede ede yaptırıyorum, çünkü devlet hastanesinin verdiği altı ay sonraki randevuya kadar bekleyemem.


  • evde liyakat kalmamis  (21.08.17 17:24:35) 
Acile gidiyorum ben. Şimdiye kadar her şeyimi acilde hallettim. Kum dökerken tahlillerimi de yaptırdım,2 saatte çıkıyo. Bilmemkaç ay randevu almak için uğraşana kadar acı çekeceğime pis pis bunun için acile mi gelinir diyen kendini bi bok sanan acil doktorlarına işlerini yaptırıyorum. Tavsiye ederim.


  • bir nick var benden iceri  (21.08.17 19:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.