[]

tecavüz iddiası nasıl kanıtlanır

diyarbakırda 17 yaşında kıza tecavüz edilmesi haberinde "iddianamenin kabulünün ardından tutuksuz sanık v.a.'nın yargılaması diyarbakır 2'nci ağır ceza mahkemesi'nde yapıldı. ifadesinde mağdur ile arkadaşlıkları olduğunu belirten v.a., "rızası ile birden fazla kez cinsel ilişkiye girdik. eşimden boşanmamı istiyordu. bunu kabul etmediğim için şikayette bulundu.yaşının küçük olduğunu bilmiyordum. bilsem ilişkiye girmezdim. zorla birşey yapmadım" dedi." mahkeme arada gönül ilişkisi bulunduğu yönünde ve rıza dışında cinsel ilişki olmadığı yönünde kanaat oluşturmuş. bu karar hakimin insiyatifiyle mi alınıyor? feminist bir hakim gelse adam ağır ceza alır tam tersi bir hakim gelince de yırtıyor mu. hakkaniyetli karar verilemeyecekse mahkemenin kapsamına alınmasın madem. bu gibi durumlara dünyanın adaleti yetmiyor.

kız doğru söylüyorsa ayrı bir dert, kız yalan söylüyorsa ayrı bir dert.


 
Mesajlaşmaları vs vardır illa ki onlar incelenir diye düşünüyorum


  • hernezıkkımsa  (21.08.17 07:19:52) 
Bu tarz durumlar da hakimler insan sarrafı oluyor. Biraz da kızın hal ve hareketleri olay gerçek mi ve düzmece mı ortaya çıkarıyor. Ayrıca tanıklar yeterli deliller fiziksel zorlama çeşitli kıstaslar var. Maalesef bazı genç kızlar istediğini elde edemeyince iftiraya gidebiliyor. (Bu yorumum bu olaydan bağımsız yapılmıştır. )


  • eylul  (21.08.17 08:40:10) 
Malesef kimi erkekler evlenme vaadiyle kadinlarla iliskiye giriyor ama bunun da tecavuz oldugunun bilincinde degiliz. 100 yil sonra belki.


  • Traveller  (21.08.17 09:10:03) 
hastane, soruşturma derken bir yerde anlaşılabilir.
ilişkiye girip sonradan tecavüze uğradım diyen bir sürü sayko hatun da var.

orgazm taklidi yapan hatunla yapılan seks tecavüze girer mi aklıma takıldı bak şimdi.
  • sanrı  (21.08.17 09:26:03) 
Eğer hemen sonrasında başvurulursa hastanede tespit edilebilir. Normal cinsel ilişki ile zorla tecavüz ayırt edilebiliyor. Kadınn vajinasında gönüllü olmadığı için yırtıklar oluşuyor.

Ayrıca alınan sıvılarla da dna analizinden kimin tecavüz ettiği anlaşılıyor.

Ancak üzerinden zaman geçmişse polis soruşturmayla, alınan ifadelerden olayı çözüyor.


.
  • kartallar yuksek ucar  (21.08.17 10:31:08) 
tutuksuz (sanık) bakın burada kaçırılan nokta beraat etmemiş tutuksuz olarak yargılanıyor yani eninde sonunda sağlam bir ceza alacak bu kesin kız kendi isteğiyle yapmış bile olsa gene alacak. tabi ki hakim dosya üzerinden karar verir yani kız cocuğa yaşım benim 20 diye mesaj atmış ise ve görsel olarakda anlaşılacak gibi değilse ve sanık bunu ispatlıyabilirse tabiki hakimde ona göre karar verir ne yapsın yani asıp kesin mi adamı hakimler her ne kadar kendi kararlarını verebiliyorsalarda bunu kanunların kendilerine verdiği yetkiler içerisinde verebilirler benim gördüğüm bu olayda feminist bir hakim gelsede alacağı ceza az biraz belki fazla olurdu ama gene tutuksuz yargılanırdı.


  • denklemci  (21.08.17 10:51:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.