[]

Nero Lite sorun

Sorun nero dan mıdır bilmiyorum ama yükledim çalıştırmak istediğimde ;

"this application has requested the runtime to terminate in an unusual way" içeren bi hata cıkıyo google da aradım ama bi sonuc cıkmadı ne yapmam lazım

windows 7 64bit kullanıyorum.

 
hocam senin bu teknolociyle alıp veremediğin ne:) ne zaman buraya girsem pc ile alakalı bir duyurunu görüyorum..sebebi aslında çok basit.

1.windows 7 kullanıyosun
2.hemide 64 bit'ini kullanıyosun.

şu 4 ay içinde rahat bir 12 kez format çekip windows 7 kurmuşumdur 3 pc'ye(64 bitte dahil) genelde bazı programlar çalışmıyor.yüklenmiyor.os 64 bit ise her 10 programdan 6'sı çalışmıyor.64 bit için zaten program bulmak güç.win 7 içinde hepsine uyumlu iddiası hikaye..

sana naçizane tavsiyem,

1.mümkünse 32 bit'e dön(abartılı bir performans farkı yok 64'le emin ol)
2.win7'nin pek kullanılmayan bilinmeyen virtual xp hedesini kullan.

microsoftun sitesinde proffesional ve üstü win7'ler için sanal xp dosyası var.300 500 mb bişi.onu indir.haa bide bunu kullanman için sisteminin şu an adını unuttuğum sanallaştırma bilmem ney desteğinin olması şart.

neroya gelince, neronun 64 bitlik veriyonu var.eğer sendeki 64 bitlik değilde ppiyasadaki herhangş bir neroysa çalışmaz.ahh pardon yaa sanırsam neronun 64 bitliği bile win 7 destekli değil.win 7 destekli sadece 32 bitli ürünü var.piyasada sadece ashamponun 64 bitlik win 7si var muadil olarak.yamulmuyorsam öyleydi.çünkü bende 2,3 tane nero indirip denemiştim ama olmamıştı.
hatta bir tanesinde çok kasıp cd yakmaya kadar gelmiştim ama device not bilmem ne hatası vermişti.yedi sülalesine rahmet okumuştum neronun.
  • tyketto  (25.01.10 03:16:22 ~ 03:19:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.