[]

24 saattir oda sıcaklığında olan piliç döner bozulmuş mudur?

Sokak kedilerime verdiğim hazır satılan yaprak döneri dün kedilerden biri yoktu gece nasolsa çıkar diye dolaba koymadım sonra da unuttum! Direkt güneşe maruz kalmadı, cam hep açıktı. yine de emin olayım dedim, bişey olmuş mudur, Kedilere bir zararı olur mu?




 
ben yemem. sizi bilmem. :)

düzenleme: kedi yer.
  • tuzumkuru  (20.08.17 17:18:00 ~ 17:29:35) 
Oda sıcaklığının bu mevsimde min 35 derece olduğu göz önüne alınırsa bozulmuştur.


  • eylul  (20.08.17 17:23:11) 
Aslında önemli olan diyelim bozuldu Kedilere yine de versem onlara zararı olur mu?


  • mslny  (20.08.17 17:26:06) 
ben kendim bile yerim onu ya kedi zaten yer bir şey olmaz.


  • nrmnm  (20.08.17 17:27:25) 
Ben yemem benim kedi de yemez. Diğer kedileri bilmiyorum ama ben şüphelendiğim şeyi ona koklatıyorum yemezse yemiyorum. O da kötü koku alırsa yemez tahminimce.


  • Lim5  (20.08.17 17:38:40) 
kediye ver, yerse sende yiyebilirsin


  • ozman  (20.08.17 18:11:44) 
sıcakta tavuk bekletmek sakıncalı.1-2 saat bile beklesin hayatta yemem,yemeyin

edit: kediler her türlü yer
  • mukon  (20.08.17 18:40:02 ~ 18:40:26) 
özellikle tavuk çok fena zehirler, burda "nolcak yha ben bile yerim ki onu eheh" diyenler için belirteyim istedim. ve bu sıcakta 1 gün boyunca değil dolapta, dışarda kalmış bi et ürününü asla yemeyin. kırmızı et olsa da yemeyin ama tavuk etini hiç yemeyin.

ve kediler, çöplerden artık yiyecekleri yiyor, bozulmuş yiyecekleri değil. normal bir hayvan bozuk bir yemeği gayet de ayırt eder ve yemez.
  • reso aga  (20.08.17 19:07:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.