[]

sene 2017 tc ortaçağda sizlerce de bu yasanın değişmesi gerekmiyor mu?

sene 2017 tc ortaçağda sizlerce de bu yasanın değişmesi gerekmiyor mu?

www.mynet.com

Mersin'de sokak hayvanlarına katliam!
Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Resul Köyü'nde sokak hayvanları zehirlenip yavrularının gözü önünde yakılarak katledildi... MYNET Haber'e gelen vahşet görüntüleri tüyler ürperten cinsten...

www.mynet.com

Antalya'da köpeği ezen sürücünün cezası belli oldu
Antalya'nın Kepez ilçesinde, kullandığı otomobili yol kenarındaki köpeklerin üstüne sürerek birinin ölümüne neden olan 39 yaşındaki Erhan Kozan'ın cezası belli oldu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerin ardından gözaltına alınan ve ardından da serbest bırakılan Kozan'a Hayvanları Koruma Kanununa muhalefetten 1097 lira idari para cezası kesildi.

www.mynet.com

Köpeğin ayaklarını bağlayıp tecavüz ettiler!
Tokat'ta iş yerinde bağlı bulunan 1 yaşındaki 'Kontes' adlı Kangal cinsi dişi köpeğe tecavüz ettiler. Köpek ayaklarından bağlı halde bulundu, şüpheli ise kaçtı. Köpeği muayene etmek üzere olay yerine gelen Tokat Veterinerler Odası Başkanı Sami Karyağdı, "Raporumuzu savcılığa sunacağız. Acı bir vaka şu an köpekte belli bir zorlanmayı görebildik. Bu dini günlerimizde, özel günlerimizde köpeğe karşı böyle bir durumun olması gerçekten acı bir vaka" dedi.

CHP’li Tekin’den hayvanları korumak için yasa teklifi

CHP'li Gürsel Tekin son günlerde sıkça gündeme gelen hayvan hakları ihlallerine karşı harekete geçti. Tekin konuyla ilgili bir yasa teklifi hazırladı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin sahipsiz hayvanların öldürülmesini kabahat sayan yasanın, kasten öldürme olarak değiştirilmesi için yasa teklifi verdi.
Yasa teklifini Twitter hesabından paylaşan Tekin mesajında, “Hayvanlar ‘mal’ değil ‘can’ dır” ifadelerini kullandı.

www.sozcu.com.tr

 
Değişmesi gerekiyor tabii ki. Hatta o kadar geç ki şimdi bile bu yasa için.

Bizim burda okuyamadığımız, okurken içimizin ezildiği şeyleri yapabilen caniler var. Umarım yaptıklarının daha ağırlarını yaşamadan, bir avuç mamayla bir kap sudan ve sevilmekten başka bir derdi olmayan o masumlara çektirdiklerinin daha fazlasını çekmeden ölmezler.
  • ms brownstone  (20.08.17 07:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.