[]

Antalya'da kamp yeri

gidip çadırınızı kurup, memnun kaldığınız bi yer var mı sevgili duyurucular?
beklentilerimiz güvenli bi yer olması, denizinin ve doğanın temiz olması. bir de çok kalabalık olmazsa daha iyi olur:)

google'dan rastgele bi yer belirleyip gitmektense, tavsiye üzerine gitmeyi tercih ediyorum.

 
Olimpos'ta var tavsiye edebileceğim bir yer, uyar mı size?


  • ofelia  (20.08.17 02:53:21) 
olabilir. beğenirsek neden olmasın:)


  • sylow  (20.08.17 02:56:00) 
çıralı var. ben kamp yapmadım ama kamp yapanları gördüm ve hoş gibiydi. ayrıca ev arkadaşım da 2 senedir oraya gidiyor memnun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.08.17 02:57:41) 
Olimpos'ta hayalet kamp var. Bu sene ilk sezonları. Müze kartla giriş yapılıyor sahile ya o girişe en yakın mekanlardan biri. Fiyatları uygun isterseniz kahvaltılı, akşam yemekli falan da tercih edebiliyorsunuz. Biz 3 gece kaldık ve çok memnun ayrıldık. Sakindi biz gittiğimizde zaten alanları büyük baya. İnternette pek bilgi bulamazsanız bende fotoğrafları var, dilerseniz bir şekilde iletirim. Adrasanda da kamp atılıyor sahile oralarda ücret ödemiyorlar. Bir de antalya merkeze uzak ama kaşta da kamp yerleri var. Biz kaşmarinde kaldık fena değildi. Güvenli, denize sıfır ve ucuzdu kaşmarin.


  • ofelia  (20.08.17 03:15:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.