[]

Monster ve msi laptop hangisini seçmeliyim?

merhaba

photoshop rhino 3d max gibi çizim programlarını sıklıkla kullanmak için güçlü bir bilgisayara ihtiyacım var. seçtiklerime bakıp bir yorum yapar mısınız? Monster için parça değişikliği önerebilirsiniz ya da bambaşka bir markaya da açığım. Bütçem 4000-4500 tl arasında.


i.hizliresim.com


i.hizliresim.com


Teşekkür ederim.

 
ben 4 yıl önce aldığım monster'ı kullanıyorum ve çok memnunum. 2 sene önce başka bir arkadaşım monster aldı ve en son baktığımda sanki 10 yıllık laptop gibiydi. monster'ların kasaları çok kalitesizleşti, bir şeyleri yanlış yapıyorlar ama bilemiyorum çok fazla olumsuz yorum var etrafta. benimki msi kasa ama artık sanırım kullanmıyorlar.

bi de bir şaka mı? msi daha ucuz? ssd ve ram farkı var ama 450 liraya zaten o farkı kapatabilirsin çok rahat. msi diyorum ben.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.08.17 17:38:16) 
msi al geç, iki tane MSI var bende gtx 960 15 inç ve gtx 970 17 inç
2 yıldır bir sorun yaşamadım

  • technicalte  (18.08.17 17:41:30) 
Suan satista olan guclu msi modeli onerebilir misiniz o zaman?


  • ykyt  (18.08.17 17:53:40) 
msi ve monster iç donanım olarak aşağı yukarı aynı şeyleri kullanıyor. monster fiyat ve müşteri hizmetleri açısından üstün olduğu için monster diyorum. 3 yıl evvelki sıkıntı çıkarmadı bende hiç.

not: benim şansıma kaliteli kasalı olanlardan almıştım. msi kasası. ancak şimdiki kasalar da güzel duruyor.
  • tuzumkuru  (18.08.17 19:36:18 ~ 20.08.17 13:11:40) 
iki marka arasında kalıp geçen sene monster aldım. kasasının malzeme kalitesinin dandik olduğuna ben de katılıyorum. aynı programları kullanmada sıkıntı yaşamıyorum


  • ruz  (18.08.17 22:24:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.