[]

Aşk bu mudur ey sevgilim?

Bir aşk vardır bir gönülde
Kabahat seni seven
Şu benim deli deli gönlümde

Burada karşı tarafın başka kişiyi daha dudukledigini mi anlamaliyiz?

 
Karsi tarafla ilgili yeterli veri yok gibi elimizde. Verilen bilgiler isiginda yazar kisinin gonlundeki sevdanin caresizligi vurgulaniyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.08.17 13:50:36) 
Bunu bilemeyiz. Ama darılmazsan şunu diyebilirim, buradan anlam çıkarmaya çalışmak seni mutlu etmeyecek. Sana bundan anlam çıkarmak dışında bir bilgi vermeyen kişilerle zamanını harcamak gereksiz. Hayat çok güzel, hemen başkalarına yol al.


  • twelfth  (18.08.17 13:56:23) 
Ben tsm ve arabesk şarkıların sözlerini hobi olarak çözümlemeye çalışıyorum sadece


  • nihilanth  (18.08.17 14:23:02) 
Bir gönüle bir aşk sığarken gittim bok var gibi seni sevdim ondan da bi cacık çıkmıyor demiş işte...

Bu arada pop klasmanından gelicem ama Pinhani'nin "Ne güzel güldün" şarkı sözlerine de bak; çok eğlenirsin.
  • lcha  (18.08.17 15:03:01) 
Ne güzel güldün ü bilirim hoştur


  • nihilanth  (18.08.17 17:11:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.