[]

iherb.com alışveriş sorunu

dün buradan bir ürün almak istedim. önce enpara kartla almak istedim olmadı.
sonra galiba ille de kredi kartı istiyor diyerekten yapı kredi kartıyla ürünü aldım. bugün bu mail gelmiş.

Dear xx ,

Thank you for your recent order xxx with iHerb.com. We regret to inform you that your order has been canceled as we have not yet received notification that you have paid for your order.

You may reorder at any time using our easy reordering options when you log into your account. Please let us know if you have any questions.

galiba ödemeyi almadık gibi bir şeyler diyor. para karttan çekilmiş oysa.
ingilizce bilen arkadaşlardan ricam "ödeme kartımdan kesilmiş bu neyin nesi gönderin gelsin malzemeyi ya da parayı iade edin" gibi bir cevap yazmama yardım eder misiniz?
kredi kart hareketinin ekran görüntüsünü falan da koyabilirim yanına işe yararsa.

 
Önce bankaya sor bi bence. Ödemeyi tutuyor olabilirler.

Hello, i paid for the order as you can see in the screenshot that i provided. i dont know whats the problem with it but i will ask you to refund the money or send the products.

Adamlara para gitmemişse iade de edemez. Bankada bi sorum vardır.
  • glamdr1ng  (18.08.17 01:43:21) 
provizyondaydı önce ama şu an normal hareketlerde görebiliyorum para gitmiş. neyse artık sabah bankayı arayayım yolladınız mı bu parayı diye sorayım.


  • dunden beri dimdik  (18.08.17 01:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.