[]

Hoşlanıyorum mu demek ?

Bir kadının bir erkeğe seninle olmak, senin yanında olmak hoşuma gidiyor şu an böyle hissediyorum demesini senden hoşlanıyorum olarak değerlendirebilir miyiz, yoksa temkinli ol belli olmaz mı dersiniz?




 
dünya çok acımasız bir yer. "temkinli ol belli olmaz"dan yana kullanıyorum ben oyumu.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.08.17 19:03:39 ~ 19:04:22) 
anahtar "şu an böyle hissetmesi". peki yarın?


  • bruceandwayne  (17.08.17 19:04:51) 
@bruce onu kimse bilemez


  • limoncello  (17.08.17 19:05:42) 
ben senin tamda bunu bilmek için bu soruyu sorduğunu düşündüm. her neyse su yolunu bulur.


  • bruceandwayne  (17.08.17 19:06:46) 
bana daha çok friendzonea giden yol gibi geldi.


  • orpheus  (17.08.17 19:11:59 ~ 19:12:06) 
friendzoned bence.


  • halay ettiler benle hep  (17.08.17 19:13:23) 
bir kere kız senin bundan "senden hoşlanıyorum" fikrini çıkaracağını ve böyle aklını kurcalayacağını biliyordur ve bu cümleyi söylerken bunu düşünerek söylemiştir. bir amacı var yani boş bir cümle değil. amacının ne olduğuna gelirsek;

1)eğer kız muhteşem iyi ve düşünceli bir kızsa; bu cümleyi senden gerçekten hoşlanmadan söylemez. çünkü umutlanacağını düşünür ya da yok yere ona aşık olacağını ve arkadaşlığınızın bitebileceğini falan. ama bir kere bunu söyledikten sonra da senden bir adım, hatta birkaç adım falan bekler.

2) o kadar muhteşem iyi değilse ve bu aralar sana bir işi düşmüşse de bunu söyleyebilir, ki sen de ondan hoşlan, o sırada onun işi görülsün, sonra sen ona açıldığında "ay limon sen benim en yakın arkadaşımsın, hiç olur mu öyle şey" diyebilsin.

ben bir kadın olarak hiçbir cinsiyetten arkadaşıma "seninle olmak, senin yanında olmak hoşuma gidiyor" demedim. erkek arkadaşıma sürekli derim ama.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (17.08.17 19:25:18) 
gram güvenilmez gram.


  • secrex  (17.08.17 19:39:37) 
Bazı arkadaşlar friendzone demiş ama biz flörtleşiyor gibiyiz ama adı konan bir şey yok henüz.
Benim kafamı kurcalayan açık açık senden hoşlanıyorum demek yerine böyle demesi.
Yani ucu açık bir cümle. Sen yine de umutlanma mı demek istiyor ya da zamanı gelince öyle demek istememiştim gibi mi diyecek. Ya da amacı ne?
Biraz ketum biri aslında
  • limoncello  (17.08.17 19:54:49) 
Jorah Mormont


  • humblebirth  (17.08.17 20:09:56) 
şimdilik ilgiyi aktif tutmak için bunları söyleyeyim ki yarın öbür gün daha iyi bir fırsat çıkarsa "ama ben aşık değilim, vakit geçirmeyi seviyorum demiştim" diye yan çizebileyim... demekmiş gibi geliyor kulağa. "Şu an böyle hissediyorum" vurgusu, başka an başka şey hissedebilirim demek herhalde.


  • sopiro  (17.08.17 20:36:27) 
böyle durumlarda açık açık konuşup köşeye sıkıştırmak (metaforik) en hızlı ve güvenilir yöntemdir. hoşlanıyorsa zaten direkt söyler hatun, hoşlanmıyorsa lafı ağzında geveler, yine o şekilde düşünmeni sağlayıp kenarda tutmayı dener. benden hoşlanıyor musun diye sormakta fayda görüyorum.


  • mimimi  (17.08.17 20:48:51) 
@mimimi +1 şakayla karışık söyleyebilirsin


  • lorne malvo  (17.08.17 21:39:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.