[]

kendini ifşa eden kızlar

böyle soyunup kendini ifşa edip periscope vs video izleten kız tanıdığınız var mı? kendi hayatıdır yapar, mevzu o değil de benim merak ettiğim yayından sonraki psikolojileri öğrenciyse okulda falan nasıl oluyor, yani olayı bilenler ne yapıyor, ona ne diyor veya bir şey diyor mu? yani o yayın sonrası neler yaşanıyor böyle bir şeye bizzat tanıklık ettiyseniz, merak ettim.




 
Kendini porno siteye ekleyen erkekler de var. Bir de kizlarin arkadaslari ne diyecek ki? Kizin kendi ozgur karari. Ama gonderdigi erkek bunu ifsa etmisse o da erkegin serefsizligi.


  • Traveller  (17.08.17 15:45:54) 
sanki periscopta soyununca hayatı birden değişmiş gibi yazmışsın. o kızın kaşar oldugunu periskoptan önce de biliyorlar, sonra da biliyorlar. daha çok reklamı olur ve paralı erkeklerin parasını yer, hayatındaki değişim en fazla bu olur


  • dafuq  (17.08.17 15:59:03) 
İnternette ne yaparsan yap rezil olamazsın. İlla ki unutulacak. Ve hiçbir şey olmamış gibi devam edilecek.


  • fyodor fyodorovic  (17.08.17 17:37:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.