[]

Serviste unutulan çocuk

Duydunuz mu bilmiyorum kreşe giden cocuk sabah serviste uyua kalmış sonra unutuluyor dört buçuğa kadar sorum şu arabada oksijen biter mi bu sürede çocuk üç yaşlarında Allah ailesine sabırlar versin




 
Sıcakla birleşince olmuş olabilir.


  • teknikekip  (17.08.17 14:19:27) 
sabah 7,30'dan, akşam 16,30'a kadar... üç yaşında bu çocuk. yazık.

başlık az önce açılmıştı:

(bkz: #1216720)
  • runagain  (17.08.17 14:23:49) 
Arabada oksijen elbette biter, ayrıca yakın zamanda şöyle bir şey duymuştum; arabanıza biner binmez klimayı açmayın, önce arabanızı havalandırın sonra klimayı açın, içeride bilmem ne bişey kimyasal gazı birikirmiş kapalı kaldığı sırada. O da zehirler miymiş neymiş.


  • yaren  (17.08.17 14:27:15) 
sorun oksijenin bitmesinden öte hipertermi'dir muhtemelen. güneş altinda kalan aracın iç sıcaklığı şu yaz günlerinde 70 dereceye kadar çıkabilir ki bu durum bir yetişkin bile 5 dakika civarında ancak dayanır.


  • helenart  (17.08.17 16:48:58) 
mevzu oksijen değil. camları kapalı bir araç içinde sıcaklık çok çok yükseliyor. saunada 8 saat kalmak gibi düşün.


  • zgrydn  (17.08.17 17:08:46) 
oksijen bitmez araçlar o kadar dışarıyla izole değil. muhtemelen sorun ısının aşırı yükselmesi.


  • orpheus  (17.08.17 18:13:33) 
çocuk ağlamamış mı hiç? emniyet kemeri takılı halde bulunmuş. çıkaramadımı ki acep? bulunduğunda baygınmış.


  • for day to break  (17.08.17 19:10:26 ~ 19:12:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.