[]

peyote cennet bahçesi

giden var mı?

güzel etkinlikler ve djler varmış, gitmek istiyoruz da.

nasıl bi mekan? kitlesi nasıl? yeme içme nasıl? bi aydınlatırsanız sevinirim.

 
Ferah ve havadar bir şekilde açık havada dans etmek büyük keyif. Yeme içme çok kuvvetli değil ama ortam çok güzel.


  • fotrsapka  (17.08.17 12:31:17) 
alkol ve yemek fiyatları nasıl peki ortalama olarak?

aslında, cumartesi öğlenden gitsek; denize girip, kurulanıp, üst baş değiştirip, akşam takıldıktan sonra gece dönebilinecek bir yer mi?
  • rajaz  (17.08.17 12:37:59) 
Denize girme olanağı yok Peyote'de. Fiyatları hatırlamıyorum ama ne çok ucuz ne çok pahalı gibi kalmış aklımda, fıçı bira ~15 olabilir.


  • fotrsapka  (17.08.17 12:45:45) 
gevende konserine gitmistik bir ay falan once. bayildim ben. cok guzel ortam. genisce bir bahce gibi. sahne var, kofte ekmek veren bir stand var, bir de bar tezgahi var. etkinlige gore sandalye oluyor orta alanda. koselerde buyuk hoparlorler var. birani alip, duvara oturup muzigini dinleyebiliyorsun. acik hava mis gibi, arkanda deniz. agaclar kuslar. mutlaka gidin derim. vapurun yanastigi yerden yuruyerek 15-20 dakika suruyor, hafif yokus var. keske istanbul'da daha yakinda olsa oyle mekan.


  • jimicik  (17.08.17 12:46:27) 
Gittim mekan çok ferah ve eğlenceli. Yemek yemedim ama alkol vs var işte.

Havalar güzelken bolbol gidilesi.
  • lcha  (17.08.17 12:56:05) 
peki peyote'ye yakın girebileceğimiz bi plaj var mı? bunun da tavsiyesini alırsam süper olur.

sabahtan gidelim yüzelim, akşamüstü peyote'ye geçelim istiyorum.
  • rajaz  (17.08.17 13:11:21) 
@rajaz orada denize girilen tek yer martha koyu diye biliyorum. Arasi cok yakin sayilmaz ama ne kadar uzak olabilir ki adada.


  • yuzır  (17.08.17 13:16:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.