[]

habersiz ATM kurulumu hakk.

merhabalar,

mal sahibi olduğum evin bahçesine haberimiz olmadan ATM kurulumu yapmışlar. bunun için apartmanca bir karar alınması gerekmiyor mu acaba? şu anda ne gibi haklarımız var? konu hakkında tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirim.
yönetici ile ona göre bir konuşma yapacağım. teşekkürler..

 
Hobaaaa imkansıııızz! Yöneticinizin onayı olmadan bankalar böyle bir şeye girmez.

Yönetici sizden habersiz onay verdiyse o parayı napıyor mutlaka açıklaması lazım, ATM kiralarının maşallahı var.
  • lcha  (17.08.17 12:27:32) 
yöneticiyi sevmiyorsanız dövmek için size fırsat diyebileceğim bir durum. banka yetkilileri gelipte kafasına göre ATM koymaz kirasını oderler mal sahibine. ya da @lcha dediği gibi yönetici cepliyor parayı. eger konusma sırasında su kadar para aldık bu para apartman için kullanılacak falan derse inanmayın üstüne gidin. sizin imzanızı almak zorunda


  • Aşk Adamı  (17.08.17 12:41:12) 
Banka kira öder ATM için, mutlaka bir sözleşme vardir.


  • Fritz-X  (17.08.17 14:00:23) 
Yönetici gelen parayı çıtır çıtır yiyordur şimdi. Şaka şaka, denetmen vardır yönetim kurulunda, onunla birlikte inceleme başlatın.


  • old possum  (17.08.17 14:06:40) 
yönetimin kendi başına bir karar alması imkansız, kat maliklerinin oy birliği ile alınabilecek bir kararla ancak ortak alanların kirası mümküündür. yönetici ile görüşün, kendi başına böyle bir şey yapmışsa yasal yollara başvurmaktan çekinmeyin.


  • altinci nesil caylak  (17.08.17 15:18:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.