[]

nereden got indireceğim

Hesabımı tüm cihazlarımla senkronize etmediğim için dağ gibin torrent imlerim kayboldu a dostlar.



Nerden indircem ben bunu? Özelden yazın isterseniz. Ha bir de vlc den daha iyi bir media player öneriniz var mı?

Not:Popcorn time kullanmıyorum. İndirip, usb ye yazıp home theatredan izleyicem.

 
twitterdan esekherif'i takip edin, butun bilgileri veriyor.


  • safepassage  (17.08.17 11:38:21) 
anlamadım ki, tekrar torrent programını indiremiyor musunuz? aynı şekilde torrent sitelerinden indirirsiniz. site linki verebilirim lazımsa.


  • dedimmidemedimmi  (17.08.17 11:45:18 ~ 11:47:01) 
Gomplayer.


  • [GODDARD]  (17.08.17 11:47:40) 
@dedimmidemedimmi torrent programı indirdim. Kickass ten sonra kulandığım bir kaç torrent sitesi vardı, adlarını hatırlıyamıyorum bir türlü. Bir tanesi mayıs ayında kapandı hatta. En seri ve seederı yüksek torrent siteleri neler var?


  • old possum  (17.08.17 11:49:52) 
@tchuck hayranlık duyulacak tarafım yok teyzeyim ben. Nerden indiriyosunuz siz hızlı bir şekilde onu öğrenmek istiyorum sadece. aklımda yalnızca TorrentProject. kalmış o da kapalı.

Neyse ben bir düzenleme yapayım yanlış anlaşıldım.
  • old possum  (17.08.17 11:51:08 ~ 11:54:08) 
www.reddit.com

buradaki link yazılı linke tıkla, key'i gir ve indir. ben normalde dizileri rarbg.to'dan indiriyorum ama dün gece buraya düşmemişti, araya çok sahte torrent karışmıştır o yüzden torrent daha hızlı gelse de uğraşmana değmez. verdiğim link zaten sızıntının kaynağının güncel hali, onu izledim ben de.

edit: rarbg sonradan paylaşmış sanırım, o zaman okay.
  • Bruce  (17.08.17 11:56:46 ~ 12:10:11) 
rarbg.to
hatta rarbg.to
bu da son sızan bölüm : rarbg.to
  • inheritance  (17.08.17 11:57:26) 
eztv


  • bartman  (17.08.17 12:07:59) 
  • teknikekip  (17.08.17 12:08:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.