[]

game of thrones sorusu !spoiler!

spolier!

gece gece uykumdan etti beni ya. simdi bu night king'in avladigi dragon donustu ya sonradan, o velet ates mi ufleyecek buz mu ufleyecek?


 
hiçbişey üflemez. nefes almıyor, yemek yemiyor. nereye üfleyecekler? lojistik amaçla kullanırlar hayvanı anca. bakın diyorum bu sezon artık görmiycez viserion'u. çatlatacaklar ya bizi...


  • kisa bisey olsun istemistim  (17.08.17 04:06:40) 
Mavi alev üfleyecek diyolar


  • zikardo  (17.08.17 04:09:04) 
olması gereken; hiçbir şey üfleyememesi.

ama dizinin geldiği hali göz önüne alırsak, kulağından bile ateş üfleyebilir. hatta ben oyumu mavi alev(?) ya da buz gibi bir şey üfleyeceği yönünde kullanıyorum.
  • air  (17.08.17 05:00:26) 
mavi alev üfler yoksa taşımacı niyetine kullanılır yavrucak..

www.google.com.tr
  • redeath  (17.08.17 08:24:22 ~ 08:25:11) 
soğuk nefesi olacak diyolla :)

bir de night king dokunarak diriltti, normal wighth'lardan farklı olarak, onlar ölünce diriliyorlar.
  • altinci nesil caylak  (17.08.17 09:17:30) 
SPOILER!!!



yahu ben de seye takildim. 3 ejder geldiler, biri oldu digeri zaten ekibi goturdu, ucuncu nerde? hic gostermediler onu. ben mi bisey kacirdim?
  • safepassage  (17.08.17 09:41:18) 
O da geri donmustur onla. Illa gostermeleri mi gerek


  • baldur2  (17.08.17 10:34:30) 
@safepassage, gösterdiler, viserion düştükten sonraydı sanırım, uçarak kaçtı.

hiç bişey üflememesi lazım diyenler neye dayanıyor, daha önce asoiaf evreninde white walker(flyer) ejderha mı varmış da "şöyle olması/olmaması lazım" diyorlar?

mavi ateş çıkardığını gösteren poster feyk ama muhtemelen öyle olur.
www.refinery29.com
  • Bruce  (17.08.17 11:00:36) 
white walker kavramı senarirtletin g.tünden uydurduğu bir şeyken dizi izleyicilerin teori sıçması komik oluyor. white flayer ne oluyor :)

Viserion ejderha camı ile ölmedi, ki en son baktığımızda nk göğsüne camı yediğinde anında dönüşmüştü. bu yüzden diziye göre viserion da hemen dönmeliydi. Ama ne oldu? NK geldi iki okudu üfledi öyle açtı gözlerini. Bu da wight dragon olması gerektiği anlamına geliyor.

He dizide muhtemelen white flayer filan olur o ayrı asdg ne olacağı ile ilgili yazmıyorum, yorum yapıyorum.

Uzun uzadıya ejderhalar ve fantezi dünyası hakkında konuşmayacağım ancak fantezi dünyası olsa da yapılan her şeyin bir temeli, mantığı olması gerekir. Yani nasıl jon snow'un g.tünden ateş üfleyemezse viserion'ın da ateş üflememesi gerekiyor.
  • air  (22.08.17 05:15:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.