[]

Samsung I7500 Android Phone

Merhabalar;

Yakın zamanda başlıkta bahsettiğim telefonu yurtdışından almayı planlamaktayım. Tabi almadan önce küçük bir araştırma yapmak amacıyla her zaman olduğu gibi donanımhaber forumuna girdim. Telefonla ilgili bir yığın olumsuz yorum gördüm. Olumsuz yorumların çoğu işletim sistemi tabanlı, fakat ben android'i uygulama geliştirme amacıyla kullanacağım için ve bahsedilen bir çok sorunun çeşitli updateler ile giderildiğini bildiğim için bunları göz ardı etmeyi tercih ediyorum. Bu durumda geriye kalan sorunlar, şarjın kısa süre gitmesi, dokunmatik ekranın multitouch olmaması vs. gibi sorunlar.

Şimdi asıl soruma geleyim: Duyuru ve sözlük ahalisinden bu telefonu almış, kullanmış, incelemiş olanlar var mıdır? Varsa yorumlarını alabilir miyim?

İkinci soru: Samsung I7500 vs HTC Magic. (Dipnot: Bildiğim kadarıyla HTC Türkiye'de sadece Hero modelini satışa sundu, eğer Magic alırsam ayarlarında veya herhangi bir noktada sorun yaşar mıyım? Bu arada I7500 ile Magic arasındaki en büyük fark kamera. I7500'de 5MP flaşlı kamera var Magic'te ise 2MP flaşsız.)

Üçüncü soru: Bahsedilenler dışında bu fiyat aralığında (800-900 TL) bir android phone önerebilir misiniz?

 
eger yurtdisindan getirme imkaniniz varsa nexus one 580$ a satiliyor. su anda android telefonlar icinde en iyisi ve en yenisi.


  • crucio  (24.01.10 15:53:41) 
@crucio: Aslında verdiğim fiyat aralığını Türkiye'deki satış fiyatına göre verdim. Her iki telefonu da 450 - 500TL arasında satın alabileceğim yurt dışından. Bu durumda Nexus One bütçemin epeyce dışına taşıyor.


  • vudin  (24.01.10 16:28:43) 
gecikmis bi cevap ama madem tr den almak istionuz vatan da htc hero satisi basladi 950tl sanirim. bu iki telefondan da ozellik olarak iyidir. tip olarak begenmiyorsaniz o ayri

www.vatanbilgisayar.com(brown)/productdetails.aspx?I_ID=42119
  • crucio  (31.01.10 11:42:34) 
@crucio: Hayır hayır, Türkiye'den değil yurtdışından alıcam, ama bulunduğum yerde bütün telefonlar Türkiye'deki fiyatının %60'ı civarında. Bu yüzden Türkiye fiyatına göre yorum istemiştim.

Her neyse; dün Samsung I7500 için siparişimi verdim, umarım hayal kırıklığı yaratmaz.
  • vudin  (31.01.10 12:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.