[]

Devamsızlıktan kalmak

Lanet dersin vizesine çalıştım girdim. Üstüne öğlen sıcağında metrobuslere binip derse gitmeye çalıştım. Derse giren araştırma görevlisi soruldugunda devamsizliktan kalan olcagini sanmıyorum falan diyodu. Cok sorun olmaz gibi belirsiz ifadeler... Amk dersinden kalmışım. 12 kredi. 300 küsur tl bayıldım. Geç kalmamak için taksiye bindim. Şu yazdıklarımı aynen dersin hocasına yapıştırıp göndermek istiyorum. Amk okulunda zaten bir türlü kendimi ifade edemiyorum. Bırakıp kariyer falan sikerler deyip kendi işimi mi yapsam. Of amk




 
olmuşla ölmüşe çare yok. "hallolur bir şekilde" kafasını bırakıp bi dahaki sefere hassas davranacaksın.

not: 7seneyeuzattımspor.
  • zgrydn  (16.08.17 16:00:23) 
Burada arastirma gorevlisinin sucu yok cunku o hoca icin calisiyor, kimseyi gecirme ya da birakma gibi gorevi olamaz. Ustelik henuz 22 - 23 yasinda da olabileceginden sizden biraz cekiniyor olabilir.

Sana gelince, eger okul icin calismak zorundaysan ya da bir yerde staj yapip derslerde ogreneceginden daha fazlasini ogreniyorsan keske onceden hocayla konussaydin.

Ama yalnizca tembellikten okula gitmiyorsan - ki bircok kisi bunu kabul etmez ama durum boyleyse kendi yanlislarini da gormen lazim - bu durumda haksizsin.
  • Traveller  (16.08.17 16:06:05) 
Tembellik var evet. Ama her yıl dersler haftada birer günken bu yıl biz kayit olduktan yani parayi yatirdiktan sonra 2 gune çıktı. Ve devamsızlık da uygulamada çok önemli değildi.


  • klar  (16.08.17 16:09:10) 
derse gitmediysen arş. gör. ne yapsın?
hem suçlu hem güçlü olmak deniyor buna.

  • kayranin kedisi  (17.08.17 05:36:19) 
Slms vizeler iyi geçti. Bi ay sonra finaller var. Onlari hallettim mi 240 kredinin 137si tamam olucak. Baharda da bi 55 kredi alsam yapti sana 190. Kaldı mı 50? E yaz maz derken vakit geçer kalan kredi sayısının 2 hanelere inmesinin moraliyle. Eee ğöö derken biter bu okul.

Haaa bu arada: beni o dersten haksiz3 yere birakan asistan sınavlarda gözetmen. Hem çok tatlı hem bana olan mahcubiyetinden olsa gerek kopya cekmeme cok mudahale etmiyor hahahhaha. Yanık mı lan yoksa bana? Ahsjjsjnd hadi tşkler baybay
  • klar  (14.11.17 21:51:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.