[]

Hemoroid nasıl bir şey böyle ya?!

İyi geceler...Bu rahatsızlığı atlatmış veya hala yaşayan kişiler ile dertleşmek istiyorum. Uyutmadı yine. :((




 
Kardeşime çoban çantası diye bir bitkinin çayını içiriyoruz, sabah aç karnına. Kanamayı şop diye kesiyo.


  • yaren  (16.08.17 04:47:12) 
Hocam herhangi bir kanama yok bende. ama büyük bir üzüm var. Kaşınıyor, acıyor ve dolayısıyla uyutmuyor beni...


  • umutlarivarolankisi  (16.08.17 05:02:36) 
Ne çok hareket ne az hareket. Ne çok oturma ne az oturma. Dengeni kendin bulcan. Klozette olabildiğince az oturucan. Bağırsaklarını okşayacak şeyler yiyip içicen alkolden sigaradan uzak durucan.

Mutlaka bol su içip mutlaka sık sık tabiata gidicen ayaklarını çimene toprağa basıcan. Yeşillik içinde olucan sık sık. Her fırsatta her boşlukta.

Zihnini ve kaslarını rahatlatmak için meditasyon yap, kan değerlerine baktır ve o zamana kadar bence magnezyum iç. Sebepsiz kasılmalar varsa özellikle iç. Kan değerlerine toptan bi baktır ama. Önemli bu
  • yaren  (16.08.17 08:42:43) 
Yediğine içtiğine dikkat et.
Her şeyi dozunda ye özellikle de şunları fazla tüketirsen ağrıdan uyuyamazsın;
Kavun
Karpuz
Erik
Alkol
Acılı yemekler
Ekli yiyecekler

Bende de var yıllardır doktora gidemiyorum korkudan hep eczaneden aldığım kremlerle ağrıyı bastırıp atlattım ama bir süre sonra yine ağrımaya başladı.
Önceden yılda 2 ya da 3 kez ağrı olurdu. Aşağı yukarı 4 yıldır ne ağrı ne sızı. Sadece orada var olduğunu hissediyorum ama yediklerime dikkat ettiğimden olsa gerek ağrısı yok.
Stres üzüntü de tetikliyor.

Geçmiş olsun. Tez zamanda doktora git lütfen.
  • mutekebbir  (16.08.17 09:46:25) 
Nasil kimse ameliyat demememis cok ilginc, abim ameliyat oldu bu kis, iyi ki diyor.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (16.08.17 09:53:17) 
Bir iki hafta önce girdiğim duyuru: Hemoroid şikayetim için kullandığım bir ilaçtan olumlu sonuç aldım; tedavi oldum. Bu konuda sıkıntısı olan olursa bana mesajla ulaşsın...Sağlıklı, mutlu günler...


  • rukayka  (16.08.17 12:57:06) 
anestol sur, sicak kuvet arti fitil. gecmesi lazim.


  • partizan  (16.08.17 15:34:41) 
bende yok ama etrafımdaki kişilerde bolca var. denenmiş ve iyi gelmiş şeyleri şöyle yazayım:
sıcak suya/sıcak tencereyi ters çevirip oturma
anestol/prokto/ venotrex /daflon gibi ilaçlar
at kestaneli elma sirkesi (bunu birkaç kişiden duydum çok iyi geldiğini söylediler, bu şekilde satılıyor)
at kestanesi merhemi vs.
son çare olarak da egsozcu mevlüt :)
  • curukturpkokusu  (16.08.17 16:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.