[]

işte mutsuz olmak

işe alışmakta zorluk yaşıyorum. yaptığım iş mutlu etmiyor. sistem çok eski ve çok zaman harcatıyor. vaktin önemli olduğu bir sektördeyim ancak çalışanlar sistemi kabullenmiş biçimde yazılıma tek söz etmiyor. uzun bir süredir beklediğim bir iş yeri var ancak orada belirsizliğini koruyor.

iş doyumunu nasıl sağlıyorsunuz? ne yapmalı?


 
Aynı şeyi yaşadım, bunlara ek olarak maaş sorunum da vardı ve tabi başka şeyler daha... başka iş ayarlıyıp istifa ettim. Daha dün oldu bu olay. Yani iş doyumu sağlamanın yolu yok istifa dışında. Çünkü bunu sağlamak için ipin senin elinde olması lazım ki bu bahsettiğimiz sorunlar için kontrol biz de değil. Ha tek yapabileceğin her geçen günün ömürden gittiğini bilerek iş öğrenme geliştirme konusu üstüne git, çünkü önündeki zaman için faydalı olacak.


  • patos64  (15.08.17 23:23:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.